Nem nem, egy NER lovag fogja venni /vette a ZRT-jével, a HM meg majd lízingeli tőle, mert ez így "olcsóbb"MÁR VAN ?! szóval nem veszünk mert már végbe is ment a tranzakció
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem nem, egy NER lovag fogja venni /vette a ZRT-jével, a HM meg majd lízingeli tőle, mert ez így "olcsóbb"MÁR VAN ?! szóval nem veszünk mert már végbe is ment a tranzakció
De ha nem akarunk semmit venni, akkor Bobo minek volt ott? Nem hiszem, hogy csak egy jó báránysültért repültek oda.Ezt a bemutatót szerintem inkább az izraeliek eröltették, mert piacot látnak bennünk: sok mindent vettünk mostanság és háború is van szomszédban.
Aki járt már közel-kelti bazárban az jól tudja, hogy a portéka alapos megtekinte sokszor nem opcionális!
"No buying, just looking, Sir! Pleeease!"
1. Eddig MG tartotta kapcsolatot az izraeliekkel, Bobo most ment szerintem bemutatkozni, hpgy most már ő a főnök.De ha nem akarunk semmit venni, akkor Bobo minek volt ott? Nem hiszem, hogy csak egy jó báránysültért repültek oda.
Szerintem a mi az értelme a pakikkal haverkodni?Srácok, nem veszünk al-khalidot. Nyugi van.
Megtaníthatják nekünk hogy hogyan lehet egyszerre az USA barátjának és ellenségének is lenni?Szerintem a mi az értelme a pakikkal haverkodni?
Abból Orbánnak PHD-je van!Megtaníthatják nekünk hogy hogyan lehet egyszerre az USA barátjának és ellenségének is lenni?
Akkor Maróth közeli munkatársai is repülnek.A miniszterelnök 89/2022. (XI. 16.) ME határozata helyettes államtitkár felmentéséről
A kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. törvény 228. § (2) bekezdés b) pontja alapján – a honvédelmi miniszter javaslatára –
dr. Fekete Szilviát, a Honvédelmi Minisztérium helyettes államtitkárát e tisztségéből – 2022. november 18-ai hatállyal – felmentem.
----
Fekete Szilvia, a HM védelmi iparért és beszerzésekért felelős helyettes államtitkára korábban, 2022 májusig Miniszterelnöki Kormányiroda főosztályvezetője volt, előtte pedig közel 6 éven át dolgozott Miniszterelnökségen.
Épp ezen gondolkoztam, hogy akkor most Maróth stábja, a tanácsadói is munkanélküliek lettek egyik napról a másikra?Akkor Maróth közeli munkatársai is repülnek.
Szerintem a mi az értelme a pakikkal haverkodni? Messze vannak, nulla közös pont.
NemÉpp ezen gondolkoztam, hogy akkor most Maróth stábja, a tanácsadói is munkanélküliek lettek egyik napról a másikra?
Persze hogy nem veszünk te kis butus! Átalakítjuk a 72-eseinket!!!Srácok, nem veszünk al-khalidot. Nyugi van.
Mint a metrókocsikat.Persze hogy nem veszünk te kis butus! Átalakítjuk a 72-eseinket!!!
NEM JÓL LÁTOD ; TEGNAPRA!Amit lámpák őrzője felsorolt mint egy korty víz.Màn jelleggel...!
Remélem semmilyen hozadéka nem lesz!Bármi megtörténhet, egy hiba is elég lehet a váltáshoz. Ráadásul Viktor szereti versenyeztetni az embereket, egy posztra több jelölt is szokott lenni. Tipikus példa Lázár visszatérése. Ráadásul egyből egy nagyon fontos területen lett atyaúristen, érkezve a belső száműzetésből.
Nem látunk bele a kormányon belüli hatalmi harcokba, ellentétekbe. Ezért találgatunk mi is.
Más, Pakisztáni vonalra kezdek kíváncsi lenni. Nagyon népes csapat ment oda most is ki. Ráadásul most már katonák. Vajon mi lesz majd a hozadéka ?
Hagyhattad volna kicsit még tovább is kombinálni őket.Srácok, nem veszünk al-khalidot. Nyugi van.
Bár a szekér 5-ös változatán még elgondolkodnék!1. Eddig MG tartotta kapcsolatot az izraeliekkel, Bobo most ment szerintem bemutatkozni, hpgy most már ő a főnök.
2. Tuti hogy fogunk tőlük még venni, ha nem is mostanában: drónok, PULS illetve EW és légvédelem lehet esélyes szerintem.
Pókerarc miniszter szerint három országnak vannak jó légvédelmi rendszereik: izrael és a másik kettő nekünk felejtős (USA, oroszok)
Plussz még BakerBár a szekér 5-ös változatán még elgondolkodnék!
Külügyérünk Sz.Péter egyik komoly zászlóvívője ennek a projectnek.Az biztos hogy körülöttünk lenne arc megnyúlás ha bejönne.Azon gondolkodtam, hogy most, hogy Orbán nagy barátja Netanjahu visszatért, vajon az izrealiek eladjak-e nekünk azokat a műholdakat, amiket az előző kormányuk megvetozott.