Mi az, hogy VAGY!?! D)Tuti atombomba lesz a végén. Vagy gatya varratás.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mi az, hogy VAGY!?! D)Tuti atombomba lesz a végén. Vagy gatya varratás.
Gatyába rejtve csempészik haza az atombombát?Mi az, hogy VAGY!?! D)
Jóvanna? Mostmár végre egyenruhákat is mutogatnak RSzR-nek.
Úgy látom a "Kim Dzson Un dolgokat néz" sorozat következik most - csak az új álomtitkárral...
Palkovics?Úgy látom a "Kim Dzson Un dolgokat néz" sorozat következik most - csak az új álomtitkárral...
Amúgy hadibeszerzések menedzselése most kihez fog kerülni? Orbána katonai hivatala intézi majd vagy SZBK személyesen?
Ő inkább a gyárépítés, beüzemelést, működtetést csinálja szerintem a N7 élén. A vásárlások letárgyalása másé lesz szerintem, de még nem látszik egyértelműen ki. Ez a Gion Gábor mást kapott a névjegyére, mint amit MG csinált korábban, szóval biztos nem ő lesz a főbeszerző...Palkovics?
Új parancsnok a Légi Műveleti Vezetési és Irányítási Központ élén (Háttér magazin 2022.10.05.)Parancsnokváltás Veszprémben...
"A váltásra azért van szükség, mert miniszter úr feladatul szabta, hogy fel kell gyorsítani a haderőfejlesztést. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy minden haderőnemnek lesz saját parancsnoksága. Az elköszönő parancsnok, Berec Zoltán dandártábornok pedig az Összhaderőnemi Műveleti Központ parancsnokhelyettese lesz” – fogalmazott dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy.
Bardon Tamás ezredes parancsnok-helyettesi beosztásában kiválóan teljesített, jobb embert nála nem találtak volna a feladatra, ezért nevezték ki az MH LMVIK új parancsnokává.
Miért ne akarnák leszállítani NASAMS-et? Hagyjuk már a hülyeséget és maradjuk a tényeknél!
NATO szövetségesek vagyunk, Orbán minden szankciót megszavaz. A szájkaratét meg hagyjuk! Ne Bayer-show faszságai alapján ítéld meg a külpolitikai kapcsolatokat, ahol az USA elleni magyar hadüzenetről merengenek azok a gyökerek!
Aktívan (!) semmit nem tesz az Orbán-kormány ami Washingtonban tényleg ki csapná a biztosítékot. Erre azért figyelnek.
Értem, hogy egyrészt dél-amerikai tipusú banánköztársaság vagyunk, másrészt meg autoriter, kleptomán féldemokrácia, de azért Pakisztántól fegyvert venni, az még nekünk is sok lenne. Akkor már tényleg inkább modernizáljuk a t72-eseket ex-jugó együttműködéssel. Pakisztánnál még az is jobb. Mennyi másodvonalbeli hk kellene? Az ukrán helyzetből kiindulva 200 db ugyanannyit érne, mint a mostani nulla. Mindjuk két héttel ha tovább húznánk tőle.Van RM löveges protója is. Ha nagyon ezt nézzük, az fegyverembargóig menő ellenállást jelent a részünkről a retardizmussal szemben amit az EU-ban tolnak, ez jórészt függetlennek tekinthető(bár Kínának knyvelik el úgyis). Viszont vannak nyugati alkatrészei, meg ukri motorja, szóval passz.
Maróthnak lehet azért kellett távoznia, mert nem akart Pakisztánba utazni….Én nagyon sajnálnám, ha eltűnne a színről Maróth, kifejezetten szimpatikus volt a hozzáállása.
Ez mi a bánat??
Járt kint.Maróthnak lehet azért kellett távoznia, mert nem akart Pakisztánba utazni….
nem fogunk semmit venni a Pakiktól, max egyenruhát vagy atombombát!Értem, hogy egyrészt dél-amerikai tipusú banánköztársaság vagyunk, másrészt meg autoriter, kleptomán féldemokrácia, de azért Pakisztántól fegyvert venni, az még nekünk is sok lenne. Akkor már tényleg inkább modernizáljuk a t72-eseket ex-jugó együttműködéssel. Pakisztánnál még az is jobb. Mennyi másodvonalbeli hk kellene? Az ukrán helyzetből kiindulva 200 db ugyanannyit érne, mint a mostani nulla. Mindjuk két héttel ha tovább húznánk tőle.
Pont ezért nem akart.Járt kint.
Mert ott egy pár veséért Al-Kaidás tankot adnak suportal együtt! Nem is értem miért nem akart menni!Pont ezért nem akart.
Szerinted mi értelme van ennek a paki-magyar haverkodásnak? Van értelme, mélyebb tartalma?Járt kint.