blogen
Mindenhol van éjjellátó valamennyi de áruld már el nekem még is minek adják oda lövészetre egy fapados AK-hoz?
Ja, hogy modernizált AK-ból se jutott még mindenhova! Amúgy megfelelő napszakban gyakorlatozásra gondoltam persze.
blogen
Mindenhol van éjjellátó valamennyi de áruld már el nekem még is minek adják oda lövészetre egy fapados AK-hoz?
Az NSZP-3-al mi történt?

<blockquote rel="phaidros">És esetleg van szó lövészpáncélosról, vagy marad a BTR? Ez is a lövészekhez tartozik.
blogen
NSZP???Ezt ugye viccnek szántad?
A camelbaket lehagytam bocsi.
A sportruházattal meg mindenki jobban jár ha maga hozza. Mi kaptunk MH-s sportcuccokat de hányadék. A legtöbb alakulat nem ad ilyet.
<blockquote rel="honved"><blockquote rel="phaidros">És esetleg van szó lövészpáncélosról, vagy marad a BTR? Ez is a lövészekhez tartozik.
<blockquote rel="subsonic"><blockquote rel="honved"><blockquote rel="phaidros">És esetleg van szó lövészpáncélosról, vagy marad a BTR? Ez is a lövészekhez tartozik.
<blockquote rel="szuvorov"><blockquote rel="subsonic"><blockquote rel="honved"><blockquote rel="phaidros">És esetleg van szó lövészpáncélosról, vagy marad a BTR? Ez is a lövészekhez tartozik.
<blockquote rel="subsonic"><blockquote rel="szuvorov"><blockquote rel="subsonic"><blockquote rel="honved"><blockquote rel="phaidros">És esetleg van szó lövészpáncélosról, vagy marad a BTR? Ez is a lövészekhez tartozik.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..