<blockquote rel="subsonic"><blockquote rel="honved">Semmi konkrét nem szivárgott szerintem ki a koreai útról, bár mindenki gondolta, hogy nem csak Szöul látványosságai miatt utazott oda akkor, a magyar delegáció. Kíváncsi leszek, pletyka szinten mire csöpög ki annyi infó a jövőbeni beszerzési tervekről, hogy valamelyik újság már írjon róla, esetleg típusok megemlítésével is.
Hidd el honved túl sokminden szivárog ki itt már nem nagyon vannak titkok...
</blockquote>
Hát, amennyiben tudsz valami beszerzési elképzelésről, típusok megemlítésével, ami kiszivárgott, tehát már nem titok, itt beírhatod. Mert itt szerintem, velem együtt a többség nem tud róla. Ellenkező esetben, már kitárgyaltuk volna, sokadszor is.
</blockquote>
Konkrétumról nem tudok,így nincs is miről írni,de tárgyalások erősen mennek és az irány is látszik,de erről már írtam.
A kiszivárgásnál arra gondoltam,hogy a "szövetségesek" szeretnek telefonálni,ha valami irány nagyon körvonalazódik és nem az irányukba... ez főleg igaz volt a piros 8 évre azért állt meg minden féltek elköteleződni ami részben jó döntés volt meg nem is.Simi keményen dolgozik az ügyeken és migráncsválság és a többi konfliktus mozgatja a dolgokat szépen pozitív irányba.Csak lassan fognak körvonalazódni a dolgok,mert sok faktort kell figyelembe venni GDP,Ellentételezés,Hitelminősítők,Hazai hozzáadható érték,választások,titkosszolgálat politikai függés hovatartozás,bartell program,lisenc stb.
Ezek nehéz ügyek nagyon nehezek.A legjobb megoldás politikailag és gazdaságilag mindig a lisencgyártás.
A Gripen ügy is egy felfújt dolog volt higgyétek el nem volt ott korrupció csak nyomásgyakorlás.Technikailag és politikailag a legjobb döntés született szerintem "nagyjából" függetlenek maradtunk.Gazdaságilag nem biztos,de legalább így az összes Griff bevethető!