Az új felállás ismeretében, vajon annak a debreceni Hajdú dandárnak, ami az addigi logikánk szerint, a könnyű dandárt jelenti, lesz páncéltörő kapacitása ? Mert ugye ha könnyű dandár, akkor ott elvileg harckocsik nem fognak megjelenni a szervezetben. Egy vegyes páncéltörő osztályra szükség lenne, az én meglátásom szerint. Egy üteg önjáró ATGM indító harcjárművekkel, illetve két üteg önjáró páncéltörő ágyúval. Azért írtam a régi, Néphadsereges vegyes páncéltörő elképzelést, mert az ATGM brutál erős páncéltörő, de lassú. A harckocsiágyú viszont totális. Kérdés mire, hogy lenne pénz. Nálam Gidrán alapon lehetne az ATGM fegyverzet. Valamint szentségtörésként, rámozdulnák az olaszok Centauro harcjárművére, ami most már 120 mm-es harckocsiágyúval van felszerelve. Ez így egy erős vegyes páncéltörő alegységet eredményezhetne, ami annak a Hajdú dandárnak nagyon kellene, az én meglátásom szerint. Mert gondolom meglesznek a lövész zászlóaljai, ezekhez pedig tüzérségi támogatás az önjáró aknavető lehet. Csapatlégvédelme, az részemről passz. De a páncélelhárítás, na azt én így oldanám meg, ahogy leírtam.