Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az hagyján, de ilyen autóskártya játék szint... Kb az első 20 hely ami fel tud valamit mutatni, azután már említeni is felesleges....Azt ugye nem gondolják komolyan, hogy Mo. megelőzi Szerbiát, és a finnek is csak 3 hellyel vannak előrébb a maguk 900 db lövegükkel?
Jó kis bevásárló lista, de erre nem sok esély van.esetleg videó is lesz hozzá?
Ennél a témánál jó ötletnek tűnik ha végig mutogatják a cuccokat...
Miről is van szó?Jó kis bevásárló lista, de erre nem sok esély van.
Hopsz rosszra reagaltam SorryMiről is van szó?
Az aláírásomban szereplő listára gondolsz?Hopsz rosszra reagaltam Sorry
Igen arra csak meg zavart hogy laptop rol tökéletesen lattam de telefonról mar nem azthittem rosszra valaszoltamAz aláírásomban szereplő listára gondolsz?
Azok mind egytől egyik a wadiyai hírszerzés tűpontos elemzésein alapulnak! Teljesen aladeen, hogy így lesz!
Skyranger 30, Skynex, PULS, Hermes 450 / 900, - ezeket eléggé biztosra veszem, hogy lesznek: egy részét már lényegében beismerték, hogy lesz (pl. Skyranger, Skynex - utóbbit Tömböl emlegette, CRAM-osztályt is terveznek).Igen arra csak meg zavart hogy laptop rol tökéletesen lattam de telefonról mar nem azthittem rosszra valaszoltam
Remelem jo lenne meg ha nem is ezek a számok
A próféta szóljon belőled!Skyranger 30, Skynex, PULS, Hermes 450 / 900, - ezeket eléggé biztosra veszem, hogy lesznek: egy részét már lényegében beismerték, hogy lesz (pl. Skyranger, Skynex - utóbbit Tömböl emlegette, CRAM-osztályt is terveznek).
Az erősödni látszó izraeli irány és kedvezőbb ár és hamarábbi elérhetőség miatt az ATMOS ki tolhatja a HX3 löveget szerintem. Mondjuk L/60asból HX3-ból később jöhet valamennyi, ha végre elkészül (2026?). ABM képesség is cél a kommunikáció szerint - ha nem amerikai, akkor csak izraeli jöhet szóba: David Parittyája igen jó választás lenne, és esélyes is. Tömböl hangsúlyozta, hogy mennyire fontos az ütközéssel megsemmisítés ebben a műfajban - hát azt nem sok más "nyugati" rendszer tudja a Patrioton kívül...
További Gripenek és harckocsik szükségesek - ez nem kérdés. Harckocsiból sem fogunk mást venni mint Leopardot, mivel erre van infrastruktúra és kiképzett személyzet.
Gripenre az izraeli vonal miatt jöhetnek a SPICE bomák, Rampage is jól jönne pl. légvédelem ellen. Amerikai fegyvereket nagyon kerülik szóval, levegő fegyverzetben csak európai és izraeli marad...inkább utóbbi fut be várhatóan.
"Hitron helyett AMV, LYNX-re NEMO-t" - ez meg "wishful tninking", nagy tételben nem fogadnék rá, de megfontolandó ezek beszerzése.
Mennyiségeket igyekeztem minimumban "megadni" - nagyobb eséllyel fog betalálni a "tipp mixem"!
Csak ne szerénykedj , a gripen esetleg/talán/lehetséges , szárazföldi célpontokat pusztító izraeli bombáiról , robotrepülőgépeiről te írtál / írsz egész jó kis szösszeneteket!, rákkatint az ember és lehet olvasni.Skyranger 30, Skynex, PULS, Hermes 450 / 900, - ezeket eléggé biztosra veszem, hogy lesznek: egy részét már lényegében beismerték, hogy lesz (pl. Skyranger, Skynex - utóbbit Tömböl emlegette, CRAM-osztályt is terveznek).
Az erősödni látszó izraeli irány és kedvezőbb ár és hamarábbi elérhetőség miatt az ATMOS ki tolhatja a HX3 löveget szerintem. Mondjuk L/60asból HX3-ból később jöhet valamennyi, ha végre elkészül (2026?). ABM képesség is cél a kommunikáció szerint - ha nem amerikai, akkor csak izraeli jöhet szóba: David Parittyája igen jó választás lenne, és esélyes is. Tömböl hangsúlyozta, hogy mennyire fontos az ütközéssel megsemmisítés ebben a műfajban - hát azt nem sok más "nyugati" rendszer tudja a Patrioton kívül...
További Gripenek és harckocsik szükségesek - ez nem kérdés. Harckocsiból sem fogunk mást venni mint Leopardot, mivel erre van infrastruktúra és kiképzett személyzet.
Gripenre az izraeli vonal miatt jöhetnek a SPICE bomák, Rampage is jól jönne pl. légvédelem ellen. Amerikai fegyvereket nagyon kerülik szóval, levegő fegyverzetben csak európai és izraeli marad...inkább utóbbi fut be várhatóan.
"Hitron helyett AMV, LYNX-re NEMO-t" - ez meg "wishful tninking", nagy tételben nem fogadnék rá, de megfontolandó ezek beszerzése.
Mennyiségeket igyekeztem minimumban "megadni" - nagyobb eséllyel fog betalálni a "tipp mixem"!
Imádom ezeket jóindulatú és hozzáértő forrásokkal megtűzdelt cikkeket.Így fordult rá Orbán Viktor az ország felfegyverzésére
A miniszterelnöknek annyira megtetszett a katonák világa, hogy tavaly már az adventet is hadműveletnek nevezte. A kormánya már évekkel korábban elkezdett hatalmas összegeket költeni a haderő fejlesztésére, ami bizonyos pontokon összeér kormányközeli gazdasági körökkel. A Direkt36 kutatásai...telex.hu
Így fordult rá Orbán Viktor az ország felfegyverzésére
A miniszterelnöknek annyira megtetszett a katonák világa, hogy tavaly már az adventet is hadműveletnek nevezte. A kormánya már évekkel korábban elkezdett hatalmas összegeket költeni a haderő fejlesztésére, ami bizonyos pontokon összeér kormányközeli gazdasági körökkel. A Direkt36 kutatásai...telex.hu
Imádom ezeket jóindulatú és hozzáértő forrásokkal megtűzdelt cikkeket.
nekem a raktárba rohadó új amerikai eszközök rész tetszett a legjobban ... főleg az a sugalatta ami át járja a részt, hogy az olvasó azt érezze hogy veszük a zsír új cuccokat de igazából a dohos szovjet beázó rohadó raktárakba állnak és szedik a rozsdátImádom ezeket jóindulatú és hozzáértő forrásokkal megtűzdelt cikkeket.
szerintem nagyrészt igenÉrdemes elolvasni?
Harangozó Tamás? egy kis szerencsénk van akkor a következő választáson az Mszp megy 5% alá ő meg megy valahova önkormányzati tanácsadónak. Bár ő még a kevésbé irritálók közül való igazából.Imádom ezeket jóindulatú és hozzáértő forrásokkal megtűzdelt cikkeket.
Messze nem ő a legrosszabb.Harangozó Tamás? egy kis szerencsénk van akkor a következő választáson az Mszp megy 5% alá ő meg megy valahova önkormányzati tanácsadónak. Bár ő még a kevésbé irritálók közül való igazából.
Há`oda van irva direkt, hogy Direkt36 kinyomozta és direkt megmondja a tutit,...Imádom ezeket jóindulatú és hozzáértő forrásokkal megtűzdelt cikkeket.
A probléma az, hogy nem elképzelhetetlen, de mi a bront lehet az, ami raktárban porosodik és amerikai?nekem a raktárba rohadó új amerikai eszközök rész tetszett a legjobban ... főleg az a sugalatta ami át járja a részt, hogy az olvasó azt érezze hogy veszük a zsír új cuccokat de igazából a dohos szovjet beázó rohadó raktárakba állnak és szedik a rozsdát