szöveget elolvasva rájössz szerintemMi lehet amúgy Gazsival!? Tud valaki valamit róla?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
szöveget elolvasva rájössz szerintemMi lehet amúgy Gazsival!? Tud valaki valamit róla?
A kopottra hordott HTKA-s pólóiba törli könnyeit egy sötét sarokban ülve.Mi lehet amúgy Gazsival!? Tud valaki valamit róla?
Nem olvasok sorok között! Mit csinál!?szöveget elolvasva rájössz szerintem
Hát próbáld meg a sorokat olvasni! Amúgy a brazil kultúrát népszerűsíti itthonNem olvasok sorok között! Mit csinál!?
Külföldi ügynök lett!Amúgy a brazil kultúrát népszerűsíti itthon
Megy Korom Ferenc utánKülföldi ügynök lett!
Komolyabban: Szerintem előbb-utóbb kap valami diplomáciai melót szerintem...
Hogymi???Hát próbáld meg a sorokat olvasni! Amúgy a brazil kultúrát népszerűsíti itthon
Mert ke ki ellen akarsz tankot tartani?Ezek ugy vannak mint mi a T 72-eseinkkel. Pont ugyanugy, csak nekik kb ugyanannyi Leopardbol van ugyanannyi mukodokepes. Hat ezert tenyleg nem kell Leopardot tartani.
Nem is tudom ki ellen akarnak ott tankkal harcolni? Tamad az Atlantisz vagy kicsoda?
Megoszlanak a vélemények, de én speciel Magyarország ellen felmerülő, minden reális fenyegetés ellen. De miután te is, meg jópáran kifejtettétek, hogy arra sose lesz elég pénzünk, senki ellen. A honvédelmi költségvetésnek rengeteg sokkal jobb helye lenne.Mert ke ki ellen akarsz tankot tartani?
Na a portugáloknak is ezért vannak harckocsijaik+ vannak még afrikai volt gyarmataik amit nem nagyon akarnak/tudnak elengedni.Megoszlanak a vélemények, de én speciel Magyarország ellen felmerülő, minden reális fenyegetés ellen. De miután te is, meg jópáran kifejtettétek, hogy arra sose lesz elég pénzünk, senki ellen. A honvédelmi költségvetésnek rengeteg sokkal jobb helye lenne.
ezért vagytok teljesen felesleges pénznyelő.Akkor mwg is van a válaszod: butított harckocsi. Tudo a gazdagoknak nincs penzük szarra.
???ezért vagytok teljesen felesleges pénznyelő.
A hadsereg vagy képes megvédeni az országot, legalább a reális fenyegetésektől, vagy az értéke 0. Többször leírtad, hogy erre képtelenek vagytok. Ez esetben azt a 2 %-ot pl fordíthatnánk az egészségügyi szakdolgozókra, nagyon is elfér ott az a pénz, amiből ti dőzsöltök
Ahhoz, hogy az ország meg tudja magát védeni minden reális fenyegetéstől kéne vagy 200.000 aktív katona meg a GDP 10%-a. Ezt szeretnéd? Nekem nem fáj, de akkor ez az orszag pár év alatt csődbe megy.A hadsereg vagy képes megvédeni az országot, legalább a reális fenyegetésektől, vagy az értéke 0. Többször leírtad, hogy erre képtelenek vagytok. Ez esetben azt a 2 %-ot pl fordíthatnánk az egészségügyi szakdolgozókra, nagyon is elfér ott az a pénz, amiből ti dőzsöltök
Tehát a rátok költött minden fillér felesleges, és nincs semmi szükség a létezésetekre. A pénz amit ráok költünk, mehet olyan helyekre, amik sokkal égetőbb gondok.Ahhoz, hogy az ország meg tudja magát védeni minden reális fenyegetéstől kéne vagy 200.000 aktív katona meg a GDP 10%-a. Ezt szeretnéd? Nekem nem fáj, de akkor ez az orszag pár év alatt csődbe megy.
Magyarország biztonságát a NATO szervezete garantálja, ez teszi azt lehetővé, hogy ne kelljen belarokkannia az országnak az önvédelembe.
Nem nem felesleges, mert ha mindenki így gondolná a NATO-ban, akkor nem létezne NATO hadseregek hiányában. A NATO azért jó mert a védelem költségei eloszlanak a tagállamok közt. Azért elég 2%-ot költeni (de legtöbben még ennyit se költenek), mert minden tagállam 2% sokkal több mint egy tagállam 10%.Tehát a rátok költött minden fillér felesleges, és nincs semmi szükség a létezésetekre. A pénz amit ráok költünk, mehet olyan helyekre, amik sokkal égetőbb gondok.
Nincs mit. Nem a brazil KULTÚRÁT népszerűsíti.Olvass vissza....!