Mondanom se kell, hogy miért tartozik ebbe a topikba:
http://index.hu/tech/2016/09/26/a_francia_hadsereg_a_vilag_legjobb_puskajat_valasztotta/
Na mondom AK-ra nyergeltek?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mondanom se kell, hogy miért tartozik ebbe a topikba:
http://index.hu/tech/2016/09/26/a_francia_hadsereg_a_vilag_legjobb_puskajat_valasztotta/
Szépen összeszedted megelőztél én lőttem a francia "csodával" nem szerettem.. valóban ez a cikk maradjunk annyiba nem túl jól sikerült,de legalább próbáják az emberek fülébe tolni,hogy bizony a hadsereg fejlesztése jó dolog ügyes finom propaganda.
Semmi újat csak a régi tüzérség és Gripen M20,de az utóbbi nagyon képlékeny meg a ruházat,de azt már ti is tudjátok.Viszont a modernizált Twardy tényleg szóba került amin rendkívül meglepődtem és nem örülnék neki,de szerintem más sem.Hamár fejlesztés, nem tudsz valami új pletykát?
Ott más gond van nem a pénz...Hát egyenlőre a ruházatba is bele akar pusztulni a rendszer....
Hosszú távon ezt, hogy lehet bírni? A honvédség is, a rendőrség is emberhiánnyal küzd és gyanítom határvadászoknak sem özönlenek a népek.A helikopterbeszerzés kitolódásást pedig köszönjük meg a migránhelyzetnek totál megette a büdzsét.....és még nincs vége a bulinak
Tudom,lehet,hogy én is közöttük leszek...Úgy, hogy reccs lesz 2 éven belül.... És akkor a leszerelő emberek miatti hasznos tudásról még ne is beszéljünk, mert azt lesz több évtized visszaszerezni.
A ruházat lehet,hogy dugába dől.
A helikopterbeszerzés kitolódásást pedig köszönjük meg a migránhelyzetnek totál megette a büdzsét.....és még nincs vége a bulinak
Hosszú távon ezt, hogy lehet bírni? A honvédség is, a rendőrség is emberhiánnyal küzd és gyanítom határvadászoknak sem özönlenek a népek.
Tisztában vannak hidd el csak nagy szar van a palacsintában annyira a kivárásra játszunk,hogy a végén nagy baj lesz ebből és itt nem csak az állományra gondolok.Amiket hall az ember itt csak gazdasági okok miatt nem robbant még ki komolyabb konfliktus a környéken.A környéken alatt 1000 km-es körön belül kell gondolkozni.Nem tudom, hogy ezzel mennyire lehetnek tisztában odafenn. Mert természetesen az alsóbb vezetői szintek lehazudják az égről a csillagokat, hogy a seggüket védjék.