Nincs valami hasonló elnevezés a lengyel haderőben, mint a magyar szittya?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nincs valami hasonló elnevezés a lengyel haderőben, mint a magyar szittya?
Mármint kifejezés a kitartóan lovaglo szláv törzsekre?Nincs valami hasonló elnevezés a lengyel haderőben, mint a magyar szittya?
Nem olvastam valami hasonló modern hadrendi, vagy hasonló dologra kifejezést, de nem emlékszem már a kifejezésre, csak, hogy mint ha lett volna róla szó.Mármint kifejezés a kitartóan lovaglo szláv törzsekre?
Még az is elképzelhető, de éppen tegnap reggel hallottam a városszéli Pennyben ahogy reggeli kőműves járat résztvevői hangosan röhögtek a vezérkari főnökünk "szittya gondolkodás módján"...Wilson azért valljuk be hogy te erősen a "cociálisan érzèkenyebb" körökben mozogsz.
Mintha tudnák mi is az! Én anno azt hallgattam a vonaton, ahogy 3 öregasszony azt ecseteli, hogy mi a szarért veszünk mi tankokat! Hogy az Orbán diktatúrára készül és elrettentésnek!Még az is elképzelhető, de éppen tegnap reggel hallottam a városszéli Pennyben ahogy reggeli kőműves járat résztvevői hangosan röhögtek a vezérkari főnökünk "szittya gondolkodás módján"...
Erről beszélek a szittya szó az átlag magyar számára (sajnos) nem mond semmit, esetleg a rossz értelemben vett magyarkodással azonosítja...Mintha tudnák mi is az! Én anno azt hallgattam a vonaton, ahogy 3 öregasszony azt ecseteli, hogy mi a szarért veszünk mi tankokat! Hogy az Orbán diktatúrára készül és elrettentésnek!
Hihető a sztori!Még az is elképzelhető, de éppen tegnap reggel hallottam a városszéli Pennyben ahogy reggeli kőműves járat résztvevői hangosan röhögtek a vezérkari főnökünk "szittya gondolkodás módján"...
A Gucc-ba mióta árulnak kenyeret!?Hihető a sztori!
Nem is jársz a Pennybe!
Valld csak be nyugodtan, hogy a Gucci szaküzletben hallottad a Palvinbarbit röhögni a Böröndi “szittya-gondolkodásmódján”.
Ok, ez panettoneA Gucc-ba mióta árulnak kenyeret!?
Igaz a Penny jár hozzám.Hihető a sztori!
Nem is jársz a Pennybe!
Valld csak be nyugodtan, hogy a Gucci szaküzletben hallottad a Palvinbarbit röhögni a Böröndi “szittya-gondolkodásmódján”.
Hihető a sztori!
Nem is jársz a Pennybe!
Igaz a Penny jár hozzám.
Gucciba pedig azóta nem járok, amióta nem tudták elkészíteni a számomra azt a vezérünk képével díszített lovaglóostort amelynek a segítségével akartam a helyi Irsai Olivér nevű kertbarátkör tagjainak előadást tartani a gonosz sátánista pénzhatalom szent hazánk (és így vezérünk) ellen folytatott kíméletlen támadásairól...
What.Ez a szittya szó mindenkinek mást jelent - legtöbbeknek azt ami nem is valós.
Értelmező kézi szótár szerint
A szittyák: a magyarok és a hunok közös őseinek tartott harcias, bátor keleti nép; szkíták.
Utóbbiakhoz régészeti és történettudományi alapon szinte semmi közünk a szkítákhoz.
Szóval ez a szittya ez a legendárium kategória, nem történelmi fogalom! Nem kellene ennyire rápörögni...
Mi a baj a Barbival? Messze a legszebb Angel volt anno a VS lineupban, a sok anorexias kozott.Hihető a sztori!
Nem is jársz a Pennybe!
Na ezt hívom én errőforrás pazarlásnak egy ilyen faszságon dolgozott több tucat újságíró meg ez a két hülye is elbaszott fél napot. Kurvára senkit nem érdekel, ráadásul kurvára igazat mondott. Ha időben felkészülnek a szövik akkor 39 ben belenyomják a németek arcát a lószarba és nincs világháborúSzemélyesen kellett tisztáznia történelemhamisító kijelentéseit az új vezérkari főnöknek
Hivatalában fogadta a felháborodott lengyel nagykövetet Böröndi Gábor.444.hu
Én meg ezt hívom annak, hogy ha faszságot dumálok, akkor legalább megpróbálomNa ezt hívom én errőforrás pazarlásnak egy ilyen faszságon dolgozott több tucat újságíró meg ez a két hülye is elbaszott fél napot. Kurvára senkit nem érdekel, ráadásul kurvára igazat mondott.
Egyáltalán nem erről volt szó.Ha időben felkészülnek a szövik akkor 39 ben belenyomják a németek arcát a lószarba és nincs világháború
Ez csak annyit jelent, hogy ha nem lesz katona és olyan egy olyan rendszer ami.mozgósítás esetén képes valamit kezdeni a bevonulóval, tökmindegy milyen fegyver van.itthon.Na ezt lehetett kihallani Böröndi nyilatkozataiból is...! Rip haderőfejlesztés...
Kiemelte: a haderőfejlesztés nagyon fontos, de nem a legfontosabb aspektusa az új magyar haderő felépítésének, azt ugyanis az emberi tényezőben látja.
Hát azért kéne még pár dolog mert így max számháborúzni lehet tök mindegy milyen katonák vannak...!Ez csak annyit jelent, hogy ha nem lesz katona és olyan egy olyan rendszer ami.mozgósítás esetén képes valamit kezdeni a bevonulóval, tökmindegy milyen fegyver van.itthon.