Gőzerővel fegyverkezik a magyar kormány, itt vannak a számok
Jövőre jóval több pénzt költenek honvédelemre.
index.hu
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Annyira faszák ezek a 2 % gdp arányosan aztán ebből mindenki mást számol ki mindenhol a világban.Gőzerővel fegyverkezik a magyar kormány, itt vannak a számok
Jövőre jóval több pénzt költenek honvédelemre.index.hu
Mikor indul be a forgó-kopó alkatrészek a gumi és kompozit elemek hazai gyártása (a beszálítói lánc az autó iparból adott)
VégreEz is legyen meg itt is.
Zsinortangaba nem fér bele a frommel baby se :-)A század pk azt mondta nekem, annyit beszèlt aznap angolul rohadtul elfáradt.
Szerintem a hk-s csaj is hasonló lehetett.
A pisztolyelhagyások meg a WC-re leülve kirakom a pisztolyt a kukára sztori.
Èn mindíg beraktam az alsógatyámba.
Mindíg meglett. Így nem lett következmènye.
Max egy kis szivatás.
Én úgy emlékeztem, Trophy lesz a hkn...?Már a tavalyi orosz, de a mostani ukrán támadás is mutatja drónok elleni (lég)védelem ( nem is a Bayraktar típusú, hanem az öngyilkos drónok ellen ) és panceltörőkkel szembeni aktív vedelmi rendszerek nélkül súlyos veszteségek èrik az előretörő páncélosokat.
Nagyon kelleni fog egy jól működő StrikeShield a LYNXre, de a Leopárdokra is szükséges lesz vagy Trophy vagy más védelmi rendszer. Anélkül ha nem is penzkidobás, de jóval kevésbé hatékony. Az ukránok milliárdos vasakat hagynak ott naponta tizesével a fronton.
A miénken nem lesz az A8-tól jön a Trophy. De még az sincs kész Leopardra integrálva,Én úgy emlékeztem, Trophy lesz a hkn...?
A StrikeShield meg adott, a kérdés az, mit kezd egy zuhanó loiteringgel...?
Aktív védelmi rendszer nélkül csak papírtigris minden harckocsi.A miénken nem lesz az A8-tól jön a Trophy. De még az sincs kész Leopardra integrálva,
Sok találatot látunk drónnal, de nem minden esetben lesz működésképtelen a Leopárd, bár amelyik kigyulladt, annak annyi.Aktív védelmi rendszer nélkül csak papírtigris minden harckocsi.
Viszont a harci helik bár rendesen hullanak, de a páncélosok ellen hatékonyak.Aktív védelmi rendszer nélkül csak papírtigris minden harckocsi.
Na végre rájöttek, hogy így is meg lehet csinálni és nem kell mindenféle baromságokat alámondani..
A huszárokat hiányolom belőle...
Na végre rájöttek, hogy így is meg lehet csinálni és nem kell mindenféle baromságokat alámondani..
Egy rövid cikk a Hirtenbergerről?
Köszi.Egy rövid cikk a Hirtenbergerről?