Ennyi értelme van a magyar idióta titkolózásnak, máshol meg az újságban olvasod a kàvé mellett....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Aztakurva. Blokkolják a HIMARS eladását.
Na itt most mi fog elszabadulni örültem volna ha nem így jön ez ki de hát az élet nem habostorta
Szegény bobo pedig mennyire várja már hogy ezt bejelentse és a végén mondja a békéhez erő kell meg minden gyász jelmondat ami ide illik
Àrtatlan bociszemekkel pislogva kell venni oroszt és vàllat ràntgatni, hogy mi akartuk a nàtósat.Ennyi értelme van a magyar idióta titkolózásnak, máshol meg az újságban olvasod a kàvé mellett....
Kivételesen azt mondom , hogy ezt azért én nem engedném el ennyire egyszerűenÀrtatlan bociszemekkel pislogva kell venni oroszt és vàllat ràntgatni, hogy mi akartuk a nàtósat.
Meg az a 700 misi eleg occsonak tunik. Legalabbis tekintve hogy amerikai meg hogy egy csomo raketaval jonne elvileg.Kivételesen azt mondom , hogy ezt azért én nem engedném el ennyire egyszerűen
Akkor meg lehet kezdeni cikkezni a gyàrtàsi nehézségekrôl, esetleg valamely kiszakadt hazànkfia szoftveresen/hardveresen megvidàmkodhatnà valamelyik gyàrtó részleget, hadd essen az az àrfolyam.Kivételesen azt mondom , hogy ezt azért én nem engedném el ennyire egyszerűen
Vagy csak piacot kutatunk és mi szeretnénk gondolkozunk rajta lehetséges megfontoljuk és esetleg döntünkA kérdés h leadtuk a rendelést?! akkor már fizettünk is valamit? mert ha igen kérnem a panasz könyvet és a békéltető testületet
Sokkal jobb, mintha azután blokkolták volna, miután már kifizettük volna a vételárat, vagy egy részét.Aztakurva. Blokkolják a HIMARS eladását.
Utóbbi. Évekkel ezelőtt lett rá kérveAmúgy most tényleges szerződés van rá vagy csak az exportengedélyt függesztették fel ?
nem jól tudod, mert a rendelés csak akkor valid, ha az illetékes bizottságok az USA-ban rábólintanak..... addig csak egy igény nulla fizetéssel..... A véleményem, egy polcra raktak bennünket Kardigánnal, akiknek az F16V rendelését blokkolták ugyan így..... A vonakodó, mindenkinek keresztbe fekvő szövetséges sorsa ez, most pedig lehet tiltakozni....A kérdés h leadtuk a rendelést?! akkor már fizettünk is valamit? mert ha igen kérnem a panasz könyvet és a békéltető testületet
Én ezt a nyilatkozatot egy amolyan nyomás gyakorlaskent érzékelem mivel eddig ez nemUtóbbi. Évekkel ezelőtt lett rá kérve
Aki nem lép egyszerre...Aztakurva. Blokkolják a HIMARS eladását.
Vagy csak piacot kutatunk és mi szeretnénk gondolkozunk rajta lehetséges megfontoljuk és esetleg döntünk
Venni kell oroszt vagy kínait, aztàn lehet pampogni.nem jól tudod, mert a rendelés csak akkor valid, ha az illetékes bizottságok az USA-ban rábólintanak..... addig csak egy igény nulla fizetéssel..... A véleményem, egy polcra raktak bennünket Kardigánnal, akiknek az F16V rendelését blokkolták ugyan így..... A vonakodó, mindenkinek keresztbe fekvő szövetséges sorsa ez, most pedig lehet tiltakozni....
Vagy épp törököt.Venni kell oroszt vagy kínait, aztàn lehet pampogni.
Szerintem rohadt jól csináltuk, így ki tudunk bújni ez alól és nem kell ezt a túl hájpolt rohadt drága soha ide nem érő rendszert megvenni. Jöhet a török vagy a zsidó rendszer. Szerintem örömködjünk.Magyarország is venni akart a rettegett HIMARS-rendszerből, de váratlan dolog történt Washingtonban
Az Egyesült Államok Külügyi Bizottsága egy 735 millió dollár értékű fegyvervásárlást blokkol azért, mert Magyarország hónapok óta blokkolja Svédország csatlakozását a NATO-hoz - Írja a Washington Post. Az Ukrajnában nagy hírnévre szert tevő HIMARS rakéta-sorozatvetők is áldozatul eshetnek a...www.portfolio.hu
24 virtualis Himarsunk mar van
Pulsnak jobban orultem volna de lehet ez a vedelmi penz resze.