Drónvadàsz pukkaMi ez a kínai Hikvision cucc?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Drónvadàsz pukkaMi ez a kínai Hikvision cucc?
Nem is tudtam, hogy van ilyenünkDrónvadàsz pukka
Pedig 2023-ban már rendszeresen mutogatták, még a toborzó rendezvényeken is.Nem is tudtam, hogy van ilyenünk
Nem jutottam el ilyen rendezvényekre.Pedig 2023-ban már rendszeresen mutogatták, még a toborzó rendezvényeken is.
De a róluk ide felrakott képekhez eljutottál és volt már tèma legalább 5 alkalommal.Nem jutottam el ilyen rendezvényekre.
Nem láttam, ezért kérdeztem rá.De a róluk ide felrakott képekhez eljutottál és volt már tèma legalább 5 alkalommal.
Szlovén-magyar miniszteri találkozó Ljubljanában
Szlovén-magyar miniszteri találkozó Ljubljanában
„Magyarország jó szomszéd, Szlovénia számíthat ránk! Nemcsak a légtérvédelemben, az árvízi katasztrófa idején is az elsők között segítettünk” – írta közösségi oldalán a honvédelmi miniszter. Szalay-Bobrovniczky Kristófot szlovén védelmi miniszter kollégája, Marjan Šarec fogadta március 11-én...honvedelem.hu
A szlovének kicsit bővebben írnak róla...
Madžarski obrambni minister na uradnem obisku v Sloveniji | GOV.SI
Na povabilo ministra za obrambo Marjana Šarca je danes na uradnem obisku v Sloveniji minister za obrambo Madžarske Kristóf Szalay-Bobrovniczky. Na uradnem delu srečanja sta ministra potrdila tradicionalno dobro sodelovanje in izmenjala poglede na mednarodne varnostne razmere. V nadaljevanju pa...www.gov.si
Minister Šarec se je madžarskemu kolegu zahvalil za pomoč po lanskih poplavah
Minister Marjan Šarec se je na srečanju z madžarskim kolegom Kristofom Szalayem-Bobrovniczkyjem zahvalil Madžarski za pomoč po poplavah.n1info.si
Jó lenne tudni, mi hangzott el…Future Soldier Technology Conference
11 March - 13 March 2024
London, United Kingdom
11:00
Colonel Ákos Tajti, Director, Capability Development Office, Hungarian Defence Forces
Modernising Future Soldier Technologies to Ensure Operational Advantage: a Hungarian Perspective
- Overview of current projects to enhance dismounted situational awareness for the Hungarian soldier
- Integrating innovative technologies to respond to threats effectively in real-time
- Zrínyi programme: latest updates and areas of focus for the future
”az erőhöz béke kell”, “közép Európa meghatározhatatlan haderejét építjük”, “piacot kutatunk”, stb…Jó lenne tudni, mi hangzott el…
Magyarország megbízható és elismert NATO-szövetséges
Magyarország NATO-tagsága a magyar biztonság szempontjából „más minőséget” jelent – hangsúlyozta a honvédelmi miniszter kedden Tatán, Magyarország NATO-csatlakozásának 25. és a NATO fennállásának 75. évfordulója alkalmából mondott beszédében.
Magyarország NATO-tagsága a magyar biztonság szempontjából „más minőséget” jelent – hangsúlyozta a honvédelmi miniszter kedden Tatán, Magyarország NATO-csatlakozásának 25. és a NATO fennállásának 75. évfordulója alkalmából mondott beszédében.honvedelem.hu
Mi hogy is állunk ezen a téren?Pedig ha nagyon rákészülsz akkor pont hogy elmarad, mert nem mernek megtámadni.
"Si vis pacem para bellum"
Csak azt támadják meg, akit legyőzhetőnek tartanak - persze van, hogy rosszul mérik fel...