De '22 márciusban indult meg, nem a Lynx beszerzésekor.Utóbbi, kókler voltam
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De '22 márciusban indult meg, nem a Lynx beszerzésekor.Utóbbi, kókler voltam
Akkor is ugrott feljebb, előtte marha olcsó volt.De '22 márciusban indult meg, nem a Lynx beszerzésekor.
Akkor is ugrott feljebb, előtte marha olcsó volt.
22-ben meg kilőtt.
2020.06.06 ... ez már nem az 1.Hát magánszemélyként is most visszanézve venni kellett volna némi RM részvényt még tavaly.
12 hèt.Gyalogostiszt?
Nem lövésztiszt?
Ez a kvnr tanfolyam helyett lett most, ( kissè intenzívebb mint a koràbbi illetve az elsőéves tisztihallgatók ezzel kezdik a tanulmànyaikat.12 hèt.
Mások minek járnak 4 èvig.
Intenzív=rövid.Ez a kvnr tanfolyam helyett lett most, ( kissè intenzívebb mint a koràbbi illetve az elsőéves tisztihallgatók ezzel kezdik a tanulmànyaikat.
Illetve az utóbbi években végzett nem katonai vezető végzettségű fiatal tiszteknek is meg kell csinálni.
Effektíve könnyű lövész harcászati intenzív képzés.
Hát az eddigi kvnr képzéshez képest maga a csoda.Intenzív=rövid.
Elsőèves tiszthalgatónál ok, alapnak.
A többinèl vicc.
Egy kèz nèlküli törpèhez kèpest èn is maga a csoda vagyok.Hát az eddigi kvnr képzéshez képest maga a csoda.
Hát mire?Nem az alpinozást!
Én még hallgatóként tébláboltam mogyoródonHát mire?
Hogy Szolnok belvárosában tébláboljatok?
Az Adoptált Huszár gyakorlaton voltak rambózások Kelet-Magyarországon, nem?Én még hallgatóként tébláboltam mogyoródon
Le volt dumálva a helyi önkormányzat meg a polgárőrség alájátszani
Mi vagyunk ebben a legkisebb pont elhiheteted. De igen arra, hogy valós környezetben gyakoroljanak a katonák.Hát mire?
Hogy Szolnok belvárosában tébláboljatok?
Hogyha hídról is megoldható akkor az új sátoraljaújhelyi függőhíd adja magát. Az biztos, hogy feldobná a kiképzést egy jó nagy adag adrenalinlökettel.Ide kéne nekünk is eljutni, hogy ilyeneket is lehessen csinálni: