Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Rossz topic!Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter dr. Töll László ezredes, hadtörténész, a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum parancsnoka személyében új miniszteri biztost nevezett ki...
A katonai identitásért felelős miniszteri biztos tevékenységének legfőbb célja, hogy az évszázadokon át méltán híres magyar harcos szellemet adaptálja a jelen és a jövő kihívásaira felkészülő Magyar Honvédségre, hogy nemzeti haderőnk önazonossága úgy testületként, mint az egyes honvédek esetében kizárólag ebből fakadjon.
"A miniszteri biztos ezen kívül – a magyar katonai hagyományok figyelembevételével – közreműködik a Magyar Honvédség egyenruházatát, kitüntetési és jelképrendszerét, alakiságát, a honvédzenekarok és a katonazene szerepének növelését, az alakulatok és laktanyák névadását, a katonai ünnepségeket, valamint a honvédtiszt- és altisztképzés reformját, és a honvédelmi nevelést érintő történészi feladatokban."Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter dr. Töll László ezredes, hadtörténész, a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum parancsnoka személyében új miniszteri biztost nevezett ki...
A katonai identitásért felelős miniszteri biztos tevékenységének legfőbb célja, hogy az évszázadokon át méltán híres magyar harcos szellemet adaptálja a jelen és a jövő kihívásaira felkészülő Magyar Honvédségre, hogy nemzeti haderőnk önazonossága úgy testületként, mint az egyes honvédek esetében kizárólag ebből fakadjon.
Ezzel se lenne szerintem probléma, ha a lényeggel is jobban haladnánk."A miniszteri biztos ezen kívül – a magyar katonai hagyományok figyelembevételével – közreműködik a Magyar Honvédség egyenruházatát, kitüntetési és jelképrendszerét, alakiságát, a honvédzenekarok és a katonazene szerepének növelését, az alakulatok és laktanyák névadását, a katonai ünnepségeket, valamint a honvédtiszt- és altisztképzés reformját, és a honvédelmi nevelést érintő történészi feladatokban."
M1 HadERŐ: testközelben a haderőfejlesztés
Ikonikus helikopterek, lehengerlő pályafutás, motiváló életpálya. Az M1 „HadERŐ – Hazámat szolgálom!” műsorának április 9-ei adásában két ikonikus helikopter, egy klasszikus és egy csúcsmodern forgószárnyas tesztelésén „vehetünk részt”.honvedelem.hu
HadERŐ „Hazámat szolgálom!” - 2024.04.09-i adás
Boborján! Boborján! Boborján!Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter dr. Töll László ezredes, hadtörténész, a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum parancsnoka személyében új miniszteri biztost nevezett ki...
Nàlam már az kiverte a biztosítékot, mikor a Petőfi laktanyát átnevezték mária teréziára, minek kell ez a látszatposzt? Hazafias nevelés köllött vóna az oskolákban az elmúlt 14 évben! Fityisz vót helyette! Ez a díszhuszár kaszinómágnás meg húzzon a jó édes náthás @icsába!Boborján! Boborján! Boborján!
Van tobb ilyen kis cég nsluk.Rodezoa es Del Afrika volt ebben az úttörők,a hosszu gerillahaboruk miatt.Szinte monden terepjáróhoz vannak pancelszettjeikOKÉ @Negan Dél-afrikából nekem ez kellene nagy tételbe. ez költséghatékony és szükséges.
cca 30 millió adóstól. /db szálítással nagytételbe gyári garanciával. számos kivitel elérhető
Óóó, már nagyon régóta prioritások a védelmi kiadások azt látjuk menniyre....2.600 mrd állami beruhazasból 600 mrd halasztva lesz, de a védelmi kiadások prioritást élveznek.
Szerintem amíg az Ejú nem mondja meg hogy kell elszámolni azt a GDP 2%-ot, addig szerintem itt sajnos komoly bejelentés nem lesz...Óóó, már nagyon régóta prioritások a védelmi kiadások azt látjuk menniyre....
Rosszul közelíted meg a dolgot! Gondolj bele mi lenne akkor, ha nem lennének prioritásoka védelmi kiadások.Óóó, már nagyon régóta prioritások a védelmi kiadások azt látjuk menniyre....
Addig itt nem lesz komoly bejelentés amíg meg nem jönnek az EU-s pénzek (mármint ami még vissza van tartva).Szerintem amíg az Ejú nem mondja meg hogy kell elszámolni azt a GDP 2%-ot, addig szerintem itt sajnos komoly bejelentés nem lesz...
Ennél azért optimistább vagyok és szerintem idén lesz 1-2 nagyobb tétel, de most már inkább őszre tippelek. Eddig is szinte mindig utolsó negyedévben voltak "bejelentgetések".Rosszul közelíted meg a dolgot! Gondolj bele mi lenne akkor, ha nem lennének prioritásoka védelmi kiadások.
Addig itt nem lesz komoly bejelentés amíg meg nem jönnek az EU-s pénzek (mármint ami még vissza van tartva).
Nálam nem nehéz ezt a zért lássuk be.Ennél azért optimistább vagyok és szerintem idén lesz 1-2 nagyobb tétel, de most már inkább őszre tippelek.
Ezeket a cuccokat 2-3 év múlva kell fizetni, szóval idén max 10-20% százalékos előleggel kell tudni idén előállni a szerződés aláírásához.
Már hogy újabb kiadás mikor a tervezett hiány 97százaléka meglett március végére? Nem hiszek benne.Ennél azért optimistább vagyok és szerintem idén lesz 1-2 nagyobb tétel, de most már inkább őszre tippelek.
Ezeket a cuccokat 2-3 év múlva kell fizetni, szóval idén max 10-20% százalékos előleggel kell tudni idén előállni a szerződés aláírásához.