A magyar médiaviszonyokért ne mi legyünk már a "hibások".
Azt egy szóval sem írtam. Felhívtam a figyelmet arra, hogy csak pár lépésre van az Amerikai Népszavától, ezért érdemes a mögöttes szándékot szem előtt tartani.
Az, hogy az amúgy már fideszes Index szintén átvette, az meg megint valami hátsó szándék.
A lényeg a mondanivaló és szerintem az öreg Szenes korrektül válaszol szerintem a provokatív kérdésekre is.
Csak az átlag olvasóban a genyó kérdések fognak megmaradni, meg az, hogy valaki nagyon hosszú mondatokban válaszolt.
Az átlag egyszerűen hülye.
Azt hittem már hozzászoktál,hogy mindenért IS te vagy a hibás
Azt egy szóval sem írtam. Felhívtam a figyelmet arra, hogy csak pár lépésre van az Amerikai Népszavától, ezért érdemes a mögöttes szándékot szem előtt tartani.
Az egy dolog, okos gecikkel tele van a padlás. Itt az a kulcs, hogy nem csak egy tanult, értelmes ember, hanem maradt benne gerinc, s nem nyilatkozik elfogultan félelemből, vagy haszonlesésből. Na az ilyen viszont ma már igen ritka!
Mit az a vén komcsi, aki odaokoskodik kb. minden Facebook bejegyzés alá, és valahogy elfelejtette, hogy az ő garnitúrája mit rombolt 12 éven át.
Hát ő nem nyugdíjba ment hanem felállt anno a.székből az akkori haderőreform (alakulatbezárások) miatt
Az gerinc.