egy szűk 10 dandáros erő
3 dandár + 7 ezred, az igen szűken 10 dandár.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
egy szűk 10 dandáros erő
Például a Vattay ahol én is voltam 9db területvédelmi zászlóaljból áll. Na ha ezt kiegészítjük egy aktív lövészzászlóaljjal ahogy én felvetettem akkor az a 10 zászlóalj már csak kitesz szűken egy dandárt nem?3 dandár + 7 ezred, az igen szűken 10 dandár.
Például a Vattay ahol én is voltam 9db területvédelmi zászlóaljból áll. Na ha ezt kiegészítjük egy aktív lövészzászlóaljjal ahogy én felvetettem akkor az a 10 zászlóalj már csak kitesz szűken egy dandárt nem?
Én is furcsállom. Utolsó sajtónyilvános infók alapján 11 ezer ÖTT-s volt ha jól emlékszek. Persze területileg egyenlőtlenül van elosztva. Debrecenben már 2018 elején sem volt hely, ezért raktak be Hajdúhadházra...9 zászlóaljat miért szerveztek egy ezred alá?
Nem csak kitenné, sokkal nagyobb is lenne, mint egy ezred - csak fel is kellene tölteni.
Túl optimista vagy ezt illetően.Aminek a nagyrésze Tisza vagy pár km a Tisza magyar mélységbe. És ezt a valóban harcoló 5000 ét te sem gondolod komolyan. Már megelőző készenléti helyzetbe belenne nyomva a sereg nagyja harcolnak vagy harc támogatónak ezen ne aggódj meg olyanok is belennenek rántva akik jópár éve leszereltek. Vagy aki nem HM alá tartozik hanem a bm bv is nyakig be lenne vonva.
Gondolod határra bárkit lezavartak a migrok miatt háborúba meg nem így lenne
Tiszta, józan válaszok. Ajánlom olvasásra.Érdeked vêlemény ez is.
Szenes Zoltán: A hadseregben humánpolitikai kísérlet zajlik
A nyugállományú vezérezredes és a Magyar Honvédség egykori parancsnoka szerint a hadseregben furcsa ellentmondás tapasztalható: míg a hivatásos tiszteket nem engedik kiválni a rendszerből, bizonyos életkor felett tömegesen bocsátják el őket. A seregben komoly egzisztenciális félelem van.www.szabadeuropa.hu
Egy nagy hiba van benne. Pont az utolsó két három mondat.Tiszta, józan válaszok. Ajánlom olvasásra.
Érdeked vêlemény ez is.
Szenes Zoltán: A hadseregben humánpolitikai kísérlet zajlik
A nyugállományú vezérezredes és a Magyar Honvédség egykori parancsnoka szerint a hadseregben furcsa ellentmondás tapasztalható: míg a hivatásos tiszteket nem engedik kiválni a rendszerből, bizonyos életkor felett tömegesen bocsátják el őket. A seregben komoly egzisztenciális félelem van.www.szabadeuropa.hu
Nem a szabad európa a lényeg, hanem aki nyilatkozott.Én a Szabad Európát erős fenntartásokkal kezelném. Extrémista oldal, szélsőséges követőkkel.
Szenes Zoltán vezérezredes, jelenleg az NKE vezérkari tanfolyamának vezető tanára.Én a Szabad Európát erős fenntartásokkal kezelném. Extrémista oldal, szélsőséges követőkkel.
Az le van szarva, megkaptad a mai ideológiaik képzés adagod, ne akadékoskodj!!!Szenes Zoltán vezérezredes, jelenleg az NKE vezérkari tanfolyamának vezető tanára.
De az index is lehozta már csak más címmel.Én a Szabad Európát erős fenntartásokkal kezelném. Extrémista oldal, szélsőséges követőkkel.
Kormányzati politikát kritizáló véleménycikket nemigen fog lehozni az OrigóÉn a Szabad Európát erős fenntartásokkal kezelném. Extrémista oldal, szélsőséges követőkkel.
Nem a szabad európa a lényeg, hanem aki nyilatkozott.
Szenes Zoltán vezérezredes, jelenleg az NKE vezérkari tanfolyamának vezető tanára.
Az le van szarva, megkaptad a mai ideológiaik képzés adagod, ne akadékoskodj!!!
De az index is lehozta már csak más címmel.
Kormányzati politikát kritizáló véleménycikket nemigen fog lehozni az Origó
Ebből látszik is, hogy nem is értik, de nem is kíváncsiak igazából ez egészre.De itt gyalogsági harcjárművek gyártásáról van szó. 2022-re három új hadiipari gyár nyílt, 2027-re tíz fog. Ezekben páncélozott járműveket és lőszereket is készítenek, 2027-re pedig Magyarország lesz az egyik legnagyobb 155 milliméteres tüzérségilőszer-gyártó a NATO-n belül. (...) Ezeknek nem sok közük van a cunami áldozatainak hazaszállításához.
A magyar médiaviszonyokért ne mi legyünk már a "hibások".Tök jó, de ez olyan, mintha a Kuruc.info, vagy a Mérce hozta volna le a cikket, és azt venné át a main stream.
Hogy jön ide az Origó?
Mindenki biztos lehet benne, hogy a Szabad Európa nem azért hozta le ezt, mert érdekli, hogy mi van a Honvédséggel.
Ebből látszik is, hogy nem is értik, de nem is kíváncsiak igazából ez egészre.
A lényeg a mondanivaló és szerintem az öreg Szenes korrektül válaszol szerintem a provokatív kérdésekre is.Tök jó, de ez olyan, mintha a Kuruc.info, vagy a Mérce hozta volna le a cikket, és azt venné át a main stream.
Hogy jön ide az Origó?
Mindenki biztos lehet benne, hogy a Szabad Európa nem azért hozta le ezt, mert érdekli, hogy mi van a Honvédséggel.
Ebből látszik is, hogy nem is értik, de nem is kíváncsiak igazából ez egészre.
En tőle meg csak ilyen színvonalú interjút láttam, de nem is nagyon kell mást várni elég okos emberről van szó.A lényeg a mondanivaló és szerintem az öreg Szenes korrektül válaszol szerintem a provokatív kérdésekre is.
A magyar médiaviszonyokért ne mi legyünk már a "hibások".
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..