Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azért nézd meg kik és mikor vezették. Ahonnan fúj a szél, úgy valtották egymást. Szenes 2002-es kormányváltás után landolt oda és 2013+van távozott, Azt is nézd meg kik kerültek bele 2010 után.Ami egy magánnyugdíjpénztar.
Sajnos eddig csak a fórum szintjén merült fel az nlos rendszeresítésének igénye, pedig elég egyérteműnek tűnik.Pancèltörö zászlóaljban valami hasonlót el tudnák kèpzelni.
Dehogy csak fórum szintjén..Sajnos eddig csak a fórum szintjén merült fel az nlos rendszeresítésének igénye, pedig elég egyérteműnek tűnik.
Hát nevecccséges már.Dehogy csak fórum szintjén..
Csak éppen
Kár. Ár/harcérték arányban ez is prioritás kellene legyen.Dehogy csak fórum szintjén..
Csak éppen
Annyi minden kellene prioritás legyen azt még sincs semmi!Kár. Ár/harcérték arányban ez is prioritás kellene legyen.
Azt egy szóval sem írtam. Felhívtam a figyelmet arra, hogy csak pár lépésre van az Amerikai Népszavától, ezért érdemes a mögöttes szándékot szem előtt tartani.
bobót kellene elhajtani a p*csába, és egy szakembert ültetni abba a székbe. Érthetetlen mivel tud pozícióban maradni.Annyi minden kellene prioritás legyen azt még sincs semmi!
MANPADS-ról évek óta azt hallani, hogy "prioritás" - aztán sehol! Pedig az nem is drága dolog...
PULS-ról ("mélységi csapásmérés") maga Böröndi mondta, hogy top-prioritás, aztán az sincs még!
Ha következő 1-2-3 hónapban nem történik semmi akkor 2026-ig nem is fog, mert a legtöbb ajánlatunk lejár (állítólag) és újra kell őket tárgyalni - ha hajlandók még egyáltalán szóba állni velünk ennyi szarakodás és fölösleges kör után...
Tömböl egy teljesen más tèszta.(Majdnem csúnyábbat írtam )lásd Tömböl, aki Bob alatt is maradt fegyverzeti igazgató l
Ha nincs pénz akkor lehet bárki a HM miniszter akkor se lesz semmi véve (és itt most nem bobot védem, mert van bőven neki is sara... )bobót kellene elhajtani a p*csába, és egy szakembert ültetni abba a székbe. Érthetetlen mivel tud pozícióban maradni.
#worstdefenseministerever
Nem tudom., hogy állt a katonákhoz, nem a legfaszább helyzetben vezette az MH-t, de a megszólalásaiban, fellépésében kivulállóként profinak tűnik.Tömböl egy teljesen más tèszta.(Majdnem csúnyábbat írtam )
Ő finoman szólva is tud helyezkedni.
Ès bárkit telibesz...tt, hogy ő előrèbb jusson.
Eközben maximálisan szart az állományra.
Szerintem az utóbbi 30 èv egyik leg hányingerebb katonai vezetője.
Ha ő nem lenne ott ahol most a honvédség rheinmetall feliratú lovon járna....Tömböl egy teljesen más tèszta.(Majdnem csúnyábbat írtam )
Ő finoman szólva is tud helyezkedni.
Ès bárkit telibesz...tt, hogy ő előrèbb jusson.
Eközben maximálisan szart az állományra.
Szerintem az utóbbi 30 èv egyik leg hányingerebb katonai vezetője.
Azèrt egy kis volumenű beszerzès így is köti a sereget az rm-hez.Ha ő nem lenne ott ahol most a honvédség rheinmetall feliratú lovon járna....
Nem azt írtam, hogy buta, vagy hogy nem hozzáèrtő.Nem tudom., hogy állt a katonákhoz, nem a legfaszább helyzetben vezette az MH-t, de a megszólalásaiban, fellépésében kivulállóként profinak tűnik.
Inkább a "fórum katonáinak" érdemes hinni, mint egy kormány közeli újságnak...Sorozatos valótlan állítások és ferdítések között alakul át a Magyar Honvédség
Mérföldkövek: béremelés, új eszközök, új kultúra, új törvény – ilyen lesz a hadseregünk.index.hu
Hány évet késett?A probléma az, hogy a kormány külpolitikájának kéne változnia, és az orosz-kínai nyalás, helyett Unió komp. megoldás kéne, és akkor nem a források visszatartásával kéne foglalkozni, hanem a többletforrás elosztásával. Egyébként meg a békegalamb és az erős hadsereg, a béke és nem háború és az európai haderő és NATO kötelezettség kurvára üti egymás. Egyébként szerintem bármilyen megrendelést adnánk mostanában le a túlterhelt eu. hadiipar felé, nagyon távol lenne a beszerzés realizálása.
(Ja egyébként ma jött meg az első két F-16Szlovákiába, néhány éves késés után... )
Szinte mindent onnan veszünk.Hány évet késett?
Nem nagyon fogunk EU-s piacról mostanság beszerezni semmit.