Miért, Nagy Mártoné felmerült? Minél nagyobb a gáz, annál nagyobb a hatalma! Lázár dettó!Bobó felelőssége nem merül fel véletlenül?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Miért, Nagy Mártoné felmerült? Minél nagyobb a gáz, annál nagyobb a hatalma! Lázár dettó!Bobó felelőssége nem merül fel véletlenül?
Hát igen, szerintem a főni fog nagyokat csodálkozni Trump-pal kapcsolatban.Tű pontosan megmondják itt hogy mi van itt: 1:02:44-től hallgassátok!
így függ össze Trump visszatérése és "nem veszünk semmit" hozzáállás.
Az a baj hogy ez a hobbija...Mondjuk a külpolitikához sose értett.
Nem vót ott semmi érdekes, csak az derűt ki, hogy mennyire nem fejlesztik a sereget.Az bizonyos, hogy szerintem sok szereplő fizetne szívesen 5 millió dollárt a most megszerzett, VBÜ Zrt-től származó információkért.
https://jogalappal.hu/fekete-nap-ez-a-honvedelem-eleteben/
Sokszor úgy működik ilyen zsarolós esetekben, hogy ha valaki nem fizet, akkor közkincsként nyilvánosan kiteszik a megfelelő fórumokon.Az bizonyos, hogy szerintem sok szereplő fizetne szívesen 5 millió dollárt a most megszerzett, VBÜ Zrt-től származó információkért.
Mert nem az?Nem de ha ezek utan nem tortenik szemelyi csere akkor a honvedseg is csak egy nagyra not hagyomanyozro huszar fetises habsburg majmolo jatekszere lett
Nem csak lemondásról beszélünk elsősorbab hanem átütemezésrőlEzen filóztam én is. Mi az ami lemondható egyáltalán? Utalnék ugyanezen kormány háborús veszélyhelyzeti rendeleti kormányzására sokadjára, meg a rekordköltségvetés hangos hurrájára.
Az a baj, hogy ez megint csak minket érdekel.
Legalább rá nem fizetünk a felfüggesztett beszerzésekre..Én csak azt nem értem Silvio mit szeretne mondani.
Valszeg az AMRAAM csúszást sem bánják, meg állítólag van még néhány ilyen tétel...Nem csak lemondásról beszélünk elsősorbab hanem átütemezésről
Pl. Az L-39 is így lett a cseheknek átadva
Már ráfizettünk az elszalasztott lehetőségekkel, és akkor fogunk igazán, ha még inkább beüt a háborús gebasz!Legalább rá nem fizetünk a felfüggesztett beszerzésekre..
Pedig a benyújtott költségvetésből nagyon is beszerzési stop rajzolódik ki!
Az eddig leszerződött cuccok jövögetnek várhatón, de semmi új képességre nem jut pénz.
És ha 2022 nyarától minden évet utólag végiggondolsz, akkor nem pont ez történt eddig minden évben? Azóta kiszálltak mindenből amiből még ki lehetett és csak azok érkeznek vagy lett megrendelve, amiből már nem tudtak. De ott is átütemezéssel, pénzbe nem kerülő látszattevékenységekkel húzzák az időt.Az lesz jövőre kifizetve amit eddig megrendeltünk és nem tudtunk halasztani. Új beszerzés nagyon valószínűtlen...
Igen Trump győzelmével a fegyverzetre szánt pénzt fogják a választások előtt elkölteni. Legalábbis úgy fest erre számolnak. Esetleg valami apróságot bizniszelnek a szerbekkel, de ott sem hiszem hogy 8x8 vagy tüzérség lenne a porondon...Tű pontosan megmondják itt hogy mi van itt: 1:02:44-től hallgassátok!
így függ össze Trump visszatérése és "nem veszünk semmit" hozzáállás.
Amit 2018-ban rendeltünk, ha jól emlékszem az évszámra, na azok jönnek be folyamatosan. Idén ehhez jött még 4 db Gripen rendelés. Ezek a nagy nyilvánosság előtt is ismert dolgok. Nyilván mindenki nem figyeli, mikor mennyi egyenruhát, sisakot, mellényt, stb, veszünk éves szinten, mert azok nem olyan nagy akármik méretben. Mert gondolom, azokat is beszerzünk évente, valamennyit. Nem beszélve különböző lőszerekről, egyéb anyagokról.És ha 2022 nyarától minden évet utólag végiggondolsz, akkor nem pont ez történt eddig minden évben? Azóta kiszálltak mindenből amiből még ki lehetett és csak azok érkeznek vagy lett megrendelve, amiből már nem tudtak. De ott is átütemezéssel, pénzbe nem kerülő látszattevékenységekkel húzzák az időt.
Esetleg valami apróságot bizniszelnek a szerbekkel
Semmivel sem jobb, bár a példád az egyetlen aminek az értelme amúgy is kérdőjeles.Nem csak lemondásról beszélünk elsősorbab hanem átütemezésről
Pl. Az L-39 is így lett a cseheknek átadva
Szakmai körökben még MANPADS-ot emlegetik mint fontos tételt, meg állítólag NATO elvárás is lenne, hogy legyen.Igen Trump győzelmével a fegyverzetre szánt pénzt fogják a választások előtt elkölteni. Legalábbis úgy fest erre számolnak. Esetleg valami apróságot bizniszelnek a szerbekkel, de ott sem hiszem hogy 8x8 vagy tüzérség lenne a porondon...
Az bizonyos, hogy szerintem sok szereplő fizetne szívesen 5 millió dollárt a most megszerzett, VBÜ Zrt-től származó információkért.
Nem jól olvastad, volt egy csomó közigazgatási célpontjuk eddig is.Nem tudjuk mit loptak el konkrétan, nem is fogjuk megtudni. Tartok tőle fizetni kell, ha meg akarjuk tartani az ilyen jellegű titkainkat. Jó eséllyel egyébként valamelyik külföldi titkosszolgálat lehet a háttérben, hacker bűnözői álcában. ( akkor nem tudjuk úgysem megtartania titkokat, max., nem hozzák nyilvánosságra ) Mert a megnevezett társaság, alapvetően ipari és kormányzati dolgokra ment eddig rá máshol, ha jól olvastam.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..