Pont ez a terv jött Trump aztán a kormány szerint kitört az általános világbéke így nem kell haderőfejlesztés...De vajon mi lesz akkor a nagy tervekkel, Trump megválasztása után?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pont ez a terv jött Trump aztán a kormány szerint kitört az általános világbéke így nem kell haderőfejlesztés...De vajon mi lesz akkor a nagy tervekkel, Trump megválasztása után?
ezt ők sem igazán hiszik, de nem érdekli őket...Pont ez a terv jött Trump aztán a kormány szerint kitört az általános világbéke így nem kell haderőfejlesztés...
Akkor kiderülne, hogy az éveken keresztül tartó, a haderőfejlesztésről szóló, a békéhez erő kell című kormányzati népmese, amit rendszeresen a miniszterelnök is mesélt a nép gyermekeinek, az mind egy orbitális kamu volt. Ezért a szovjet tipusú titkolózás. Így mondjuk érthető.Ezek az anyagok -ha jól sejtem- a többi NATO tagállamban szinte kivétel nélkül nyilvánosan elérhetőek a Hadügyminisztérium weboldalán ilyan menüpontok alatt:
Ha lenne humorézéke ezeknek a balfaszoknak feloldanák a szovjet stílusú, teljesen elmeroggyant és adófizetőket nem egyszerűen lenéző, hanem egyenesen leköpő titkosításokat és az egészet nyilvánosságra hoznák, ahogy az elérhető máshol...
- közbeszerzés
- társadalmi tájékoztatás
- hadiipari együttműködés
- védelmi tervezés
- fejlesztések
- jövő hadereje
És?Tehát azt függesztették fel, ami gond nélkül lemondható.
Ezek általában pont a beszerzések, mert ott nem kötelező vásárolj csak az a baj, hogy ezzel elrúgjuk az utolsó gyártóknál is a pöttyöst akik még szóba állnak velünk...Tehát azt függesztették fel, ami gond nélkül lemondható.
Ezen filóztam én is. Mi az ami lemondható egyáltalán? Utalnék ugyanezen kormány háborús veszélyhelyzeti rendeleti kormányzására sokadjára, meg a rekordköltségvetés hangos hurrájára.
Bobó felelőssége nem merül fel véletlenül?Innentől Bobó a kiber teret is hajlítani fogja.
Én csak azt nem értem Silvio mit szeretne mondani.Ezen filóztam én is. Mi az ami lemondható egyáltalán? Utalnék ugyanezen kormány háborús veszélyhelyzeti rendeleti kormányzására sokadjára, meg a rekordköltségvetés hangos hurrájára.
Az a baj, hogy ez megint csak minket érdekel.
Rakétatüzérség volt idénre tervezve az tuti hogy kuka ezek szerint.... Mi az ami lemondható egyáltalán?
Silvio hisz abban szerintem, hogy amit lemondanak, az FELESLEGES.Én csak azt nem értem Silvio mit szeretne mondani.
Szerintem a blabla róla volt az össz tervezet.Rakétatüzérség volt idénre tervezve az tuti hogy kuka ezek szerint...
Skyfoxok felét simán! Ha van is kötbér akkor magának fizeti a magyar állam...Ezen filóztam én is. Mi az ami lemondható egyáltalán?
Na ja, ez tényleg mehet.Skyfoxok felét simán! Ha van is kötbér akkor magának fizeti a magyar állam...
Nem de ha ezek utan nem tortenik szemelyi csere akkor a honvedseg is csak egy nagyra not hagyomanyozro huszar fetises habsburg majmolo jatekszere lettBobó felelőssége nem merül fel véletlenül?
Ő azt szereti mondani, hogy amit a főni csinál, az MINDIG JÓ…Én csak azt nem értem Silvio mit szeretne mondani.
Ott még csak szándéknyilatkozat sem volt, tehát nem is kérdés. Inkább olyanra gondolnék mint pl. a Gidrán.Rakétatüzérség volt idénre tervezve az tuti hogy kuka ezek szerint...
Miért, Nagy Mártoné felmerült? Minél nagyobb a gáz, annál nagyobb a hatalma! Lázár dettó!Bobó felelőssége nem merül fel véletlenül?
Hát igen, szerintem a főni fog nagyokat csodálkozni Trump-pal kapcsolatban.Tű pontosan megmondják itt hogy mi van itt: 1:02:44-től hallgassátok!
így függ össze Trump visszatérése és "nem veszünk semmit" hozzáállás.
Az a baj hogy ez a hobbija...Mondjuk a külpolitikához sose értett.