A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
21 434
41 609
113
Pont ez a terv jött Trump aztán a kormány szerint kitört az általános világbéke így nem kell haderőfejlesztés...
ezt ők sem igazán hiszik, de nem érdekli őket...

Gulyás szerint a béke esélye ugrásszerűen megnőtt az amerikai elnökválasztás eredményével,
ugyanakkor nem lehet biztosra venni az erre vonatkozó terveket. Gulyás a Della Podcast kérdésére azt mondta, senki nem vitatja, hogy Oroszország megsértette a nemzetközi jogot, az elfoglalt területeket nem ismerik el orosz területként. A helyzet akkor javulhatna, ha a NATO közbelépne, de erre nem kerülhet sor. A miniszter tartós orosz jelenlétre számít Ukrajnában a jövőben is, a kérdés, hogy egy esetleges béke milyen garanciákkal lehetne lezárni a konfliktust úgy, hogy az ne újuljon ki.

2026-ra fel kell pörgetni az osztogatást meg a fosztogatást. Előbbit azért hogy talán nyerjenek, utóbbi meg alapértelmezett náluk. MH nem érdekel már senkit, hiszen a NATO meg Tumpli "megvéd minket."

alter ego

Well-Known Member
2022. március 22.
606
1 687
93
Ezek az anyagok -ha jól sejtem- a többi NATO tagállamban szinte kivétel nélkül nyilvánosan elérhetőek a Hadügyminisztérium weboldalán ilyan menüpontok alatt:
  • közbeszerzés
  • társadalmi tájékoztatás
  • hadiipari együttműködés
  • védelmi tervezés
  • fejlesztések
  • jövő hadereje
Ha lenne humorézéke ezeknek a balfaszoknak feloldanák a szovjet stílusú, teljesen elmeroggyant és adófizetőket nem egyszerűen lenéző, hanem egyenesen leköpő titkosításokat és az egészet nyilvánosságra hoznák, ahogy az elérhető máshol...
Akkor kiderülne, hogy az éveken keresztül tartó, a haderőfejlesztésről szóló, a békéhez erő kell című kormányzati népmese, amit rendszeresen a miniszterelnök is mesélt a nép gyermekeinek, az mind egy orbitális kamu volt. Ezért a szovjet tipusú titkolózás. Így mondjuk érthető.

Busho3301

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2021. április 26.
2 813
12 030
113
Ezen filóztam én is. Mi az ami lemondható egyáltalán? Utalnék ugyanezen kormány háborús veszélyhelyzeti rendeleti kormányzására sokadjára, meg a rekordköltségvetés hangos hurrájára.

Az a baj, hogy ez megint csak minket érdekel.
Én csak azt nem értem Silvio mit szeretne mondani.

• Imádom
  • Vicces
Reactions: J.G. and vasszekely

vasszekely

Well-Known Member
2020. május 9.
4 794
8 680
113
Tű pontosan megmondják itt hogy mi van itt: 1:02:44-től hallgassátok!

így függ össze Trump visszatérése és "nem veszünk semmit" hozzáállás.
Hát igen, szerintem a főni fog nagyokat csodálkozni Trump-pal kapcsolatban.
Ki fog derülni, hogy nem osztogatnak, hanem fosztogatnak…

Mondjuk a külpolitikához sose értett.