500-800ezer dodo körül van a Gidrán / Ejder áraDe mégis mennyivel? Én 125.000 dollárra tippeltem, de akkor még több?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
500-800ezer dodo körül van a Gidrán / Ejder áraDe mégis mennyivel? Én 125.000 dollárra tippeltem, de akkor még több?
Hosszú, hosszú listát lehetne írni ezekről a hülyeségekről is, de ... belpol. Mind. Egyszerűbb így az élet ezen a kis fórumon.Ezekre most pénzt külteni nem belpol, hanem hülyeség.
Ennyièrt lassan már sima katonai terepjáró is necces.De mégis mennyivel? Én 125.000 dollárra tippeltem, de akkor még több?
Korrupció.Ez most csak a szokásos belpol. Volt ugye múlt héten az evőeszköz úgy, erre válasz ez most. Simán be van még tarazva pár ilyen mindkét oldalon, komolyabban majd választás előtt jönnek majd szerintem.
Szóval ezzel kar foglalkozni.
Nem itt. Ez a moderáció khm, kérése, és lássuk be, amikor neha-neha eldurran a belpol, akkor elszabadul a pokol.Azért tartunk itt mert az ország jelentős része gondolja úgy, hogy kár ezzel foglalkozni.![]()
Minden pártirodába egy T-72-est B+!Nem itt. Ez a moderáció khm, kérése, és lássuk be, amikor neha-neha eldurran a belpol, akkor elszabadul a pokol.
A t72es modernizáció kérdésköre esetében is pattog le a kultúra maza, hát még egy jó kis irodaház vásárlásnál.
![]()
Lövészeten a hajdúdandárral - Honvédelem
A miniszteri szemle jó dolog, csak túl formális. Nem alkalmas arra, hogy megismerjem, hogy a katonák mit gondolnak valójában a mindennapi életben, mik a problémáik, mik azok a kihívások, amelyekkel találkoznak – hangsúlyozta Szalay-Bobrovniczky Kristóf a közösségi oldalán február 27-én megjelent...honvedelem.hu
A honvédelmi miniszter más módját választotta a szemlének: Hajdúhadházon beállt a Magyar Honvédség Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandár katonái közé, egy lövészetre. „Azt remélem, hogy ezalatt a nap alatt tisztább képet kapok arról, amit a budapesti irodából nem mindig könnyű megítélni” – írja Szalay-Bobrovniczky Kristóf.
Remélhetőleg a “páncélozott hajdú” nevű képtelenséget a következő miniszterváltásnál kisöprik… a többi faszsággal együtt.![]()
A miniszteri szemle jó dolog, csak túl formális. Nem alkalmas arra, hogy megismerjem, hogy a katonák mit gondolnak valójában a mindennapi életben, mik a problémáik, mik azok a kihívások, amelyekkel találkoznak – hangsúlyozta Szalay-Bobrovniczky Kristóf a közösségi oldalán február 27-én megjelent...honvedelem.hu
A honvédelmi miniszter más módját választotta a szemlének: Hajdúhadházon beállt a Magyar Honvédség Bocskai István 11. Páncélozott Hajdúdandár katonái közé, egy lövészetre. „Azt remélem, hogy ezalatt a nap alatt tisztább képet kapok arról, amit a budapesti irodából nem mindig könnyű megítélni” – írja Szalay-Bobrovniczky Kristóf.
Hát kíváncsi lennék mit hallott...![]()
Szerinted? "Minden szép, minden jó, mindennel meg vagyok elégedve."Hát kíváncsi lennék mit hallott...
nem is érdekli a valóság...Szerinted? "Minden szép, minden jó, mindennel meg vagyok elégedve."
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..