A stadionokra kabe 80 mrd ment el,
es sok stadiont kihasznalnak a varoslakok. Szerintem nem a ciganyok es a migransok fognak focizgatni benne...
Es nem fogjak beszantani a gyepet sem, csak hogy "termeljenek" valamit. Ha te azt hiszed, hogy ennyi penzbol rendbe lehet hozni az egeszsegugyet, akkor nagyot tevedsz.
A rezidens ismerosod informacioit nem pontosan idezted. 6+5 evvel mar szakorvos az ember. Ha rezidens es egyedul dolgozik szoros felugyelet nelkul, akkor mar tul van a masodik rezidensi even. Regebben az ilyet alorvosnak neveztek es egyeduli munkavegzest vartak el tole. (Par eve kikopott ez a megnevezes a hasznalatbol.) A kovetkezo 4 evtizedben ez lesz a sorsa...
Irtam korabban, hogy az eu melo milyen elmondhatatlanul kemeny, de itt nem hitt nekem senki. Az ejszakai ugyelet is maga a pokol. O, igen, a ket eves burnout kabe realis. Sok evtizedig utotte az eu-t mindenki aki csak erte. Es most nem csak az eszetlen politikusokra gondolok. Civilekre, htka forumozokra, mindenkire. Tessek, itt az eredmenye. Ezt most nem lehet helyrehozni ennyi penzbol. Sokkal nagyobb a baj annal.
Az oktatast most passzolom.
Ha mindezek mellett meg a honvedseget is rendbeszedned ezekbol a penzekbol, akkor mar a kamu kampanyigeretek szintjere sullyedtunk.
Itt sokadszorra minden rendbe lett teve a stadionok arabol, de ez nevetseges.
Eloszor probalkoztak a lakoingatlanokkal, de tok folodsleges volt, mert ma az orszagban rengeteg uresen allo haz van. Az utepiteseknek gyakorlatilag jo idore lottek a jol kitalalt ppp konstrukciokkal. Ha hidat epit az oligarcha akkor az korrupcio, de a volgyhid az rohadtul kellett. Megjegyzem a stadionok mellett boven epultek mas dolgok is. A mav cargot, a negyes metrot, a budapest airport es a tobbi elherdalt vagyon sem segitette a talpraallast.
Nezz ra a bunugyi statisztikakra is. Beszedesek,
Na ez mar nekem sok. Ugy teszel mintha nem lennenek olyanok akik... Á, mindegy.
Ezt mondd meg azoknak a gyerekekeknek is akik problemas csaladokbol jonnek. Aztan adj a szuleiknek hosszu tavra munkat es kerd el toluk a penzt. (Te nem a foldon jarsz...)