M
molnibalage
Guest
Rudi erre már válaszolt...1. Lacháza egy élő reptér, kisgépekkel, légiforgalommal. A Trabant felújítva is Trabant marad, ez nem érv.
Az ugyen megvan, hogy az érveléstechnika alapja sincs meg? Ez nem bizonyítás...2. Ki mondta, hogy senki sem venné meg? Pláne dinamikusan növekvő gazdaság mellett, gyorsan fejlődő várossal?
Ezt a hülyeséget most komolyan kérded...?Akkor miért nem F-15E-t vettünk?
Ez most komoly? Ez érv..?Prezentálni tudom, a Top Gun 1989-es első számát, ha kell... de a honvédelmi érdeklődésem még azt is megelőzi 3-4 évvel.
Oh ,persze. AO kommentje meg egy pillanatra se zavarjon meg.És még válaszolhatnék kiterjedt részletességgel a felvetéseidre, de az a helyzet, hogy egy nap nekem is 24 órából áll, különösen nem a hétvégéimet nem szeretném meddő vitára pazarolni.
Ennyi erővel halálcsillagot is feltételezhetnék.A másik az, hogy a jelenben gondolkozol, arra nem gondolsz, hogy mi lesz 5-10 éven belül. Hogy a szlovákoknak éppen mijük van vagy nincs, az a jelen állapotot tükrözi, csakúgy, mint az a tény, hogy a copperhead 20 km-t tud. De már most vannak GPS és lézer/infra/akármi vezérlésű MRLS rakéták a piacon. A fejlődés állandó és dinamikus.
Én azt látom, hogy teljesen járatlan vagy témában, sületlenségeket hordasz összevissza..