Az 5/3 egyik századánál "talán" van 102 db P9RC, 75+9 AK-63, 16+3 PKM, 15 RPG-7, 3 SVD, 2 Gepard M1, 2 9P135M, 2 82mm aknavető. Ha mostantól nem írok többé akkor értem jött a nagy fekete autó![]()
A 12,7-es fegyverekkel nem járőröznek,csak kiteszik őket annak a helynek a közelében ahonnan lőnek vele és kész.
<blockquote>Az 5/3 egyik századánál "talán" van 102 db P9RC, 75+9 AK-63, 16+3 PKM, 15 RPG-7, 3 SVD, 2 Gepard M1, 2 9P135M, 2 82mm aknavető. Ha mostantól nem írok többé akkor értem jött a nagy fekete autó![]()
Raj szinten nem kell dedikált híradó és eü. katona.Ezekre szakasz szinten van szükség ott pedig vannak.Rádió a raj parancsnoknál van az eü-vel meg az a helyzet,hogy létezik eü. képzés ami magasabb annál mint amit az alakulatoknál általánosan kap az ember(ésilyen képzettségű katonából azért van annyi,hogy jusson minden rajba) de ez messze nem olyan képzés mint amivel egy eü. katona rendelkezik.Időnként a város uralkodója falat építtet Ankh-Morpork köré, állítólag azért, hogy kívül tartsa az ellenséget. Ám Ankh-Morpork nem fél az ellenségtől. Valójában szívesen látja az ellenséget, föltéve, hogy olyan ellenség, akinek van költőpénze

)
Na ez nem occó de ha odacsap csipesszel szedik össze az ellen rajait, tankjait, pszh-it. stb.</b>Isteni ötlet....2 percenként egy lövés...egy rajra érdemes 170kilós skúlót lőni...max 8km-re....8 ilyen a harcmezőn és 3 nap múlva Lakatosék húzzák zsigával a MÉH telepre...mozgó céltáblák...
Nagyon pihent vagyok 3 nap 12 órázás után szóval számoljunk. Legyen 10 percenként 1 lövés. Az 48/óra. Legyen napi 12 óra mert csak és pihenni is kell ha nincs váltószemélyzet.
Az cc 600 lövés /nap 1800 a 3 napban. Ha optimista vagyok aés ennyi lövés mind talál ( ami hülyeség ) az 1800 ellenséges raj vagy tudomisén mi célpont. De legyen raj. 1800 raj x 8 fő 14400 ellen baka ko. Na most jó nagy hülyeséget írtam. A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..