Danielblack ha hiszel nekem hamarossan be is fog következni.
Le is vezetem miért várat magára.
Azért szeretem ezt a kormányt mert logikusan kormányoz, tehát ergo logika mentén kiszámítható.
Szeretek sakkozni így egy idő után nagyon sok lépést látok előre.
Témánál maradva:
Szóval jelenleg nem jött el az ideje, minek gyakoroljanak magukra nyomást a nép írányából mikor még nincs meg a gazdasági a háttér és még korai is talán. Persze az időzítés nagyon kockázatos játék , mert nincs semelyik nagykönyvbe leírva pontos időzítés határa.
Szóval minden PC- s stratégiai játék is kb így épül fel.
Szóval elöször a kormány szeretne pénztermelés helyre állítani, ez kétoldalú költések megfogása és bevételek növelése.
Aztán közben úgy mond azok a gyáregységek és alapanyag bázisok átvétele amik szükségesek.
Mind a gazdasági és mind a ipari és nyersanyag háttér átvétele folyamatban van.
Utána 1-2-3 Évet meg kell húzni főleg exportra, hogy az Ország pénz áramoljon, mert aki érti a pénzt az tudja hogy csak áramlik, jelenleg az olaj meg egyéb dolgok miatt pár országba.
Ez olyan mint Apple Iphone 5 S , ami 200.000 Ft az mind kiáramlik feleslegessen töke az emberek és az ország zsebéből , ha ez egálba van akkor pénzednél van , de esetünkbe több volt a kiáramló pénz mint be , tehát fogyot. Ezt jelenleg lassítják , és megprobálják megfordítani. Itt kell szereznünk annyi pénzt amennyit csak tudunk, mert itt döl , de addig nem költhetsz felslegessen korán el. Persze ezt a határt is legnehezebb megtalálni, de jó példa erre helik ügye , képességet már nem akarunk veszíteni , mert akkor a harcihelipiloták a civil szférába találnak állás és ez nem olyan mint egy tűzér kiképzése pár hónap.
Ezt is logikusan csinálják.
Tehát Én azt mondom , hogy mindent a maga idejében, ha átgondoljuk tökéletesen logikus.
Az állománytábla torzulására is tökéletesen megvagyok gyözödve, hogy egy nagyobb sereghez , gyüjtik úgy mond a tiszteket, mert , nem kis baka fogja eldönte a csatát , hanem egy altiszt illetve, nagyfejes improvizálása és tapasztalata.
Háttérbe pedig megy a készülés, keresik és népszerüsitik a Pilotákat.