A kormány korábbi vállalásainál nagyobb ígéretcsomaggal készül a NATO-csúcsra, a védelmi büdzsét ugyanis nem 2022-ig tervezik emelni a GDP 1,4 százalékára, hanem 2026-ig 1,8 százalékra
<blockquote rel="tomsinner">A kormány korábbi vállalásainál nagyobb ígéretcsomaggal készül a NATO-csúcsra, a védelmi büdzsét ugyanis nem 2022-ig tervezik emelni a GDP 1,4 százalékára, hanem 2026-ig 1,8 százalékra
<blockquote rel="beta"><blockquote rel="tomsinner">A kormány korábbi vállalásainál nagyobb ígéretcsomaggal készül a NATO-csúcsra, a védelmi büdzsét ugyanis nem 2022-ig tervezik emelni a GDP 1,4 százalékára, hanem 2026-ig 1,8 százalékra
Tomsinner
Értem én hogy megemeljük a költségvetést meg hogy segitünk a kurdoknak ezc etc
Ok felteszem a kérdést hogy mi a bánatot tudunk mi kiképezni a kurdokon? Vagy 30 éve harcolnak intenzíven! Inkább ők tudnának minket képezni....
<blockquote rel="blitzkrieg"><blockquote rel="beta"><blockquote rel="tomsinner">A kormány korábbi vállalásainál nagyobb ígéretcsomaggal készül a NATO-csúcsra, a védelmi büdzsét ugyanis nem 2022-ig tervezik emelni a GDP 1,4 százalékára, hanem 2026-ig 1,8 százalékra
Tomsinner
Ok felteszem a kérdést hogy mi a bánatot tudunk mi kiképezni a kurdokon? Vagy 30 éve harcolnak intenzíven! Inkább ők tudnának minket képezni....
Tomsinner
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..