Közben lehet a mennyiségeket módosítani le föl? Mondjuk a soc r hajóknál amiknek hamarosan érkezni kellene ?Simán az FMS programok átfutási ideje alsó hangon 2-3 év.
Kissé elbaszott egy rendszer.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Közben lehet a mennyiségeket módosítani le föl? Mondjuk a soc r hajóknál amiknek hamarosan érkezni kellene ?Simán az FMS programok átfutási ideje alsó hangon 2-3 év.
Kissé elbaszott egy rendszer.
Nemtudom, szerintem akkor újra kéne kezdeni a kongresszusi újraengededélyeztetéssel meg mindennel.Közben lehet a mennyiségeket módosítani le föl? Mondjuk a soc r hajóknál amiknek hamarosan érkezni kellene ?
És mikorra várhatóak a hajók már igen csak benne vagyunk a 3. évben!Nemtudom, szerintem akkor újra kéne kezdeni a kongresszusi újraengededélyeztetéssel meg mindennel.
Ahogy mondtam az FMS-es keresztül beszerzett személyi felszerelések meg felderítő eszközök majdnem 3 év alatt érkeztek be.
Tudja fene, nem követtem a beszerzést, mert marha feleslegesnek tartom.És mikorra várhatóak a hajók már igen csak benne vagyunk a 3. évben!
Minden évben frissül az a lista, hogy miket lehet igényelni és kinek?Tudja fene, nem követtem a beszerzést, mert marha feleslegesnek tartom.
Elvileg igen, a kinek szeritem konstans. De ha kérsz valamit utána kongresszusi engedély meg hasonlók kellenek hozzá, át kell nyalni hozzá hat tonna papírt.Minden évben frissül az a lista, hogy miket lehet igényelni és kinek?
Mindenhez kell engedély? Olyanokhoz is mint mondjuk utász eszközök, mobil hangár stb tehát nem fegyver?Elvileg igen, a kinek szeritem konstans. De ha kérsz valamit utána kongresszusi engedély meg hasonlók kellenek hozzá, át kell nyalni hozzá hat tonna papírt.
Igen, mivel ezek általában segélyként ingyen vagy jelentősen olcsósítva jönnek.Mindenhez kell engedély? Olyanokhoz is mint mondjuk utász eszközök, mobil hangár stb tehát nem fegyver?
És azért megnézzük a friss listát vagy nem is foglalkozunk vele, mert szinte semmit nem igénylünk? És azért lehetnek benne nagyon hasznos nem fegyver dolgok is.Igen, mivel ezek általában segélyként ingyen vagy jelentősen olcsósítva jönnek.
Az amerikai katonai attasé minden évben elküldi és átnézik.És azért megnézzük a friss listát vagy nem is foglalkozunk vele, mert szinte semmit nem igénylünk? És azért lehetnek benne nagyon hasznos nem fegyver dolgok is.
ki tudod rakni az ideit? csak hogy ingyen segítsünk a hazáért a MH nak.Az amerikai katonai attasé minden évben elküldi és átnézik.
Szerinted az nyilvános?ki tudod rakni az ideit? csak hogy ingyen segítsünk a hazáért a MH nak.
Hát ha kirakod ide akkor az lesz.Szerinted az nyilvános?
Ide teszem be, mert nincs magyar repteres topic, csak a kecskeméti bázisé:
Megtisztítják az amerikai légierő által használt egykori taszári repülőtér területét
A délszláv háború alatt innen szálltak fel a NATO bombázói.index.hu
Kis hír az egykori legnagyobb magyar légibázisról, de az is kiderül, hogy a kármentesítésen túl nincs további terve senkinek se a reptérrel kapcsolatban.
A déli irány már nem játszik, habár, ahogy korábban is írtam, korunk harcászati repülőinek bevetési profilja és képességei már nem követelik meg azt az "elsővonalas" orientációt, amit annó a MiG-21-es a rövid lába miatt még megkívánt.
Szóval, ha északkelet az új arcvonal, akkor az átellenben és kvázi "harcászati mélységben" levő Taszár akár még jó is lehetne.
Ettől már nagyon messze vagyunk sajnos. Most bontják el az egyik kifutópályát, mert "kell" a környékbeli gyorsforgalmi út alapjába.Jelenlegi helyzetben, legalább szükségrepülőtérként meg kellene hagyni a repteret, egy gépek fogadására, indítására, alkalmas minimális állapotban.
Gondolom ismét igénybe tervezik venni és innen indulni Ukrajnába.A HM kármentesíti a taszári repteret. Túl sokat nem érdemes belelátni, de talán azzal a céllal, hogy a későbbiekben ismét használatba vegyék. A cikk szerint jelenleg senki nem használja a repteret.
Megtisztítják az amerikai légierő által használt egykori taszári repülőtér területét
A délszláv háború alatt innen szálltak fel a NATO bombázói.index.hu
Mire üzemkész lenne, addigra csak befejeződik a történet.Gondolom ismét igénybe tervezik venni és innen indulni Ukrajnába.
ki tudod rakni az ideit? csak hogy ingyen segítsünk a hazáért a MH nak.
Különben ez érdekes. Ez tulajdonképpen egy garázsvásár. Ha gyorsan el akarják adni a cumót, akkor a minél nagyobb nyilvánosság hasznos lehet.Szerinted az nyilvános?
Komplikált ez az ügy, mert megértem, hogy nehezen megyünk rá 1-1 tételre.És azért megnézzük a friss listát vagy nem is foglalkozunk vele, mert szinte semmit nem igénylünk? És azért lehetnek benne nagyon hasznos nem fegyver dolgok is.