Nézd, ahogy én látom a mostani garnitúra mindvégig hadiipar és nem haderő fejlesztés fókuszú volt/van, aminek Maróth teljesen emblematikus figurája. Ő többször megmutatta hogy figyelemmel kiséri a fórumot (és gondolom
@krisss erre utalt azzal hogy profi volt a rajongótábor menedzselésében), de az alapvetés a kezdetektől megvolt, Maróth szvsz a gomb volt és nem a kabát, vagyis én sosem hittem abban hogy ami itt elhangzik az komolyan befolyásolja az irányvonalat (ettől persze lehet/lehetett lenyomata).
A koncepció (saját, önálló ipari bázis, modern, bevethető technika) amúgy számomra teljesen szerethető volt és Maróth ebben nagyon jó munkát végzett így kívülről, de ez a folyamat tényleg akkor fut ki jól, ha van hozzá idő.
Én jelenleg sem vagyok annyira pesszimista mint Te, de azt teljes mértékben elismerem hogy a kockázatok nagyon megszaporodtak és a világ kimenetele most már közelebb áll a teáltalad elgondolthoz mint az enyémhez, így mondhatjuk ha elgondolásokat ütköztetünk akkor kb. 2 góllal vezetsz a félidőben (foci, nem kézimeccs).