Akkor mennyi minden fogunk venni, drónok rakétatüzérség 8x8....!De jó lesz! Ja nem....jövőre +7% ot emelnek a költségvetésen az eddig tervezetten fellül ez megoszlik üzemeltetési és fejlesztési részre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor mennyi minden fogunk venni, drónok rakétatüzérség 8x8....!De jó lesz! Ja nem....jövőre +7% ot emelnek a költségvetésen az eddig tervezetten fellül ez megoszlik üzemeltetési és fejlesztési részre.
Szerintem is csak titkolózás megy. A "precíziós csapásmérést" és "drónokat" mantraszerűen mondogatják hónapok óta - ebből kell legyen valami kézzel fogható...Méghogy drága a boxer a A7+ meg az F35, ilyen költségvetésből NULLA beszerzés na az milyen drága sereg, azt csinálja utánunk valaki....
Balta. Meg egy eldobott mobil.Szerintem is csak titkolózás megy. A "precíziós csapásmérést" és "drónokat" mantraszerűen mondogatják hónapok óta - ebből kell legyen valami kézzel fogható...
rakétatüzérséghez járnak a male dronok (ha török vagy izraeli a kiválasztott termék) nem nagy lové de előlegnek egy két csomagra elégnek kell legyen.Akkor mennyi minden fogunk venni, drónok rakétatüzérség 8x8....!De jó lesz! Ja nem....
https://www.szabadeuropa.hu/a/megtu...fonok-szittya-gondolkodasmodrol/32401771.htmlTegnap belefutottam egy cikkbe, amelyik azt bontogatta, miért cserelhettek le RSZRt, pl hogy Novakkal allitolag furcsa stílusban beszélt stb - hol találom?
Arról pedig, hogy ezt miért hívják szittya gondolkodásmódnak, forrásunk csak annyit mondott, hogy „azért, mert minden hadseregben mindenre kitalálnak valamilyen jól hangzó kódnevet, ennek pedig nálunk ez lett”.
Ugyan ettől még ritka hülye név, de ez spec tényleg így van, sőt, ebben a cégek sem különböznek (belső branding előzi meg a külső launch előtti brandinget.)Arról pedig, hogy ezt miért hívják szittya gondolkodásmódnak, forrásunk csak annyit mondott, hogy „azért, mert minden hadseregben mindenre kitalálnak valamilyen jól hangzó kódnevet, ennek pedig nálunk ez lett”.
A felállított raketakhoz meg a female dronok...? (Jojo, tudom...)rakétatüzérséghez járnak a male dronok (ha török vagy izraeli a kiválasztott termék) nem nagy lové de előlegnek egy két csomagra elégnek kell legyen.
A kuruc talán jobb lett volna: ők is irreguláris népfelkelők voltak. Jobban illik a területvédelmis-tartalékos koncepcióhoz.Ugyan ettől még ritka hülye név, de ez spec tényleg így van, sőt, ebben a cégek sem különböznek (belső branding előzi meg a külső launch előtti brandinget.)
Hat a szittyanal biztosan jobb lenne. Vadai mondjuk egy végtelenül primitív sötét vegleny, szóval az ő véleménye teljesen súlytalan, de annyiban számít, hogy azt babozza el, ami a reakció a civilek körében, tehát tényleg problémas a név.A kuruc talán jobb lett volna: ők is irreguláris népfelkelők voltak. Jobban illik a területvédelmis-tartalékos koncepcióhoz.
A "kuruc"-nak van némileg más értelme is a köznyelvben.A kuruc talán jobb lett volna: ők is irreguláris népfelkelők voltak. Jobban illik a területvédelmis-tartalékos koncepcióhoz.
Szélsőjobbos felhangja is van...mondjuk a szittyának is...A "kuruc"-nak van némileg más értelme is a köznyelvben.
A "kuruc az a lány" kijelentés esetén nem biztos, hogy egy tartalékos katonai szolgálatot ellátó hölgyre gondolnánk először....
Mondjuk nekem tetszik a bocskai. Amikor elsős voltam a gimiben, abban ballagott az egyik negyedikes srác (akivel együtt kézilabdáztunk). Aztán előkerült édesapám tablóképe, ahol mindenki díszbocskaiban volt (sál, sapka, nagyon menő). Erre Csurkáék magyarkodásból elkezdték hordani, és nekem azért nincs (lehetne csináltatni), mert előítéletek alapján oda sorolnának, ahová nem tartozom. De ettől még - csizmával - szerintem f@szányosan néz ki.Szélsőjobbos felhangja is van...mondjuk a szittyának is...
Fontolva haladók?Szélsőjobbos felhangja is van...mondjuk a szittyának is...
Az meg az inflaciot sem kompenzalja.jövőre +7% ot emelnek a költségvetésen az eddig tervezetten fellül ez megoszlik üzemeltetési és fejlesztési részre.
Dehogy van. Az ilyesmi kizarolag az elmeroggyant, magyargyulolo-internacionalista balszel agyaban letezik, ne hidd el.Szélsőjobbos felhangja is van...mondjuk a szittyának is...
2024-ben remélhetőleg már 10 alatti infla lesz.Az meg az inflaciot sem kompenzalja.
nem is az inflációt kell kompenzálnia.Az meg az inflaciot sem kompenzalja.
What.nem is az inflációt kell kompenzálnia.