Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Valakinek akinek két bejgli és 3 családi osszeves között van kedve/ideje összefoglalja mit mond?Egy az egyben - Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter
SemmitValakinek akinek két bejgli és 3 családi osszeves között van kedve/ideje összefoglalja mit mond?
A békéhez erő kell, folytatjuk a munkát
Kivéve ha meg mutatják neki a kijáratotA békéhez erő kell, folytatjuk a munkát
Akkor folytatja más.Kivéve ha meg mutatják neki a kijáratot
Csak lehet nem ezzel a szöveggelAkkor folytatja más.
Csak a drónok volt érdekes kérdés, de az maradt. Átmozgatták a kommentet a drónos topikba.Valakinek akinek két bejgli és 3 családi osszeves között van kedve/ideje összefoglalja mit mond?
Itt volt róla szó korábban: 2023. december 17.Véletlen kiajánlott egy ilyet a Tecső. Ha valakinek van türelme hozzá, akkor hallgassa meg és mesélje el hogy volt-e benne érdekes!
Mivel tegnap került fel erre a YT csatornára, azt hittem új...Itt volt róla szó korábban: 2023. december 17.
Ravenlord ott volt ezen az előadáson és összefoglalta.Mivel tegnap került fel erre a YT csatornára, azt hittem új...
Itt olyan nincs, hogy első vagy! Ha feldobja 2023.12.24 az is már egy éve minimum 3x linkelve volt itt!Mivel tegnap került fel erre a YT csatornára, azt hittem új...
A videó külön még nem volt linkelve, de az előadáson elhangzottak már össze lettek foglalva.Itt olyan nincs, hogy első vagy! Ha feldobja 2023.12.24 az is már egy éve minimum 3x linkelve volt itt!
Ez már az új időfegyverrel készült.Mivel tegnap került fel erre a YT csatornára, azt hittem új...
Bizonyos pletykák szerint ez a Hódmezővásárhely 737 sikere mentette meg, hogy ennek van e igazság alapja én nem tudom megítélni majd talán innen valakiA főnök még mindig nem elégedett. Addig változtatnak személyeken és szervezeti felépítésen, ameddig szükséges.
Én meglepőnek találom, hogy a miniszter még a helyén van, persze bármikor meneszthetik azonnal hatállyal.
Pedig azért ahhoz nem kell akkora ész hogy kilogikázza az ember, hogy több pénz=több jelentkező szóval ezért kár volt megtartaniBizonyos pletykák szerint ez a Hódmezővásárhely 737 sikere mentette meg, hogy ennek van e igazság alapja én nem tudom megítélni majd talán innen valaki
Megint nem sikerült átlátni a probléma egészét...Pedig azért ahhoz nem kell akkora ész hogy kilogikázza az ember, hogy több pénz=több jelentkező szóval ezért kár volt megtartani
Kíváncsi vagyok, hogy mikor esik le fentebb hogy a gyakori csere negatív eredményeket szül nem pedig pozitívakat.A főnök még mindig nem elégedett. Addig változtatnak személyeken és szervezeti felépítésen, ameddig szükséges.
Én meglepőnek találom, hogy a miniszter még a helyén van, persze bármikor meneszthetik azonnal hatállyal.
Esetleg ha saját magát is lecserélné (a főni)...Kíváncsi vagyok, hogy mikor esik le fentebb hogy a gyakori csere negatív eredményeket szül nem pedig pozitívakat.