Szerintem a COVID kezdetétől kezd el számolniÉs mennyi telt már le a hétből?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem a COVID kezdetétől kezd el számolniÉs mennyi telt már le a hétből?
Pilótáknak mièrt vesznek 4517 pár kesztyűt???
Vagy elírás ès más is ilyet kap?
Egyébként ez pont fordítva volt. Már 2016-ban szerepelt a Zrínyiben a kiképzőgép vétele, amikor Bob még nem is volt a HM környékén. Azért vették meg a céget, mert akartunk ilyen gépet venni és éppen áron alul eladó volt,Az a baj, hogy amíg ez az ember ül a HM élén, addig soha nem lesz érdemi működés. Ahogy az már megtörtént ennek az embernek a saját gazdagodásán kívül minden vagy akadály ahhoz, vagy eszköz hogy még gazdagabb legyen. Persze ezzel nem is lenne baj, ha nem egy adófizetők pénzét céltalanul elhuszárkodó meg hagyományőrzés fétises miniszter lenne. Az LN-39NG is azért került megrendelésre hogy azok a bizonyos érdekek meg haverok még 3 jachttal többet tudjanak venni. És amíg ez az ember marad a miniszter, addig pontosan odajutunk, mint ahonnan elindultunk Benkővel.
A magyar kormányszóvivő férje megkaparintotta a legnagyobb cseh repülőgépgyártót | 24.hu
Véglegesen új tulajdonosa van a katonai kiképző és könnyű harcászati gépeket gyártó cseh Aero Vodochody vállalatnak.24.hu
De Kaszinós Bob már akkor is erősen a NER környékén volt, ne terelj.Egyébként ez pont fordítva volt. Már 2016-ban szerepelt a Zrínyiben a kiképzőgép vétele, amikor Bob még nem is volt a HM környékén. Azért vették meg a céget, mert akartunk ilyen gépet venni és éppen áron alul eladó volt,
Hadiipari acélbú?Mert azt a szintén beszerzett MacWulf-Grober patent biztosítótűvel lehet rögzíteni a szolgálati lakktáskákhoz.
Ha ezt jól kidolgozzák, szerintem van értelme, mert ez egy nagyon összetett kérdés, és nincs minden második házban egy szakember, aki ért hozzá. Ha viszont a végeredmény egy borítókkalEnyhén off de 750 millió csak egy terv kidolgozására ami majd segít egy későbbi döntést? https://www.mnv.hu/palyazatok/Kieme...0-09-11-2012-0020/KOZOP-5_5_0-09-11-2012-0020 nem honvédség vagyonkezelő de komolyan ilyen faszsagokra megy el a pénz???
Ha 1500 oldal se ér ennyit ez akkoriban 10 ember egy élet fizetése munkabaallastol nyugdíjig.Ha ezt jól kidolgozzák, szerintem van értelme, mert ez egy nagyon összetett kérdés, és nincs minden második házban egy szakember, aki ért hozzá. Ha viszont a végeredmény egy borítókkal
együtt 15 oldalas iromány tele evidenciákkal, akkor nyilván csak klientúraépítés.
Csak nem tíz ember dolgozott rajta.Ha 1500 oldal se ér ennyit ez akkoriban 10 ember egy élet fizetése munkabaallastol nyugdíjig.
100 embernek is sok lenne ez a pénz de ha ehhez 100 ember kell es fél év akkor teljesen amatőröknek írták ki a pályázatot...Csak nem tíz ember dolgozott rajta.
Ezek szerint minden a legnagyobb rendben nálunk, és nem állt le a haderőfejlesztés?Vagy csak ott nem titkolják a kedves nép előtt a fejlesztési terveket, mint egyeseknél.
Hát én erre nem tudok neked válaszolni, aki meg tudna az nem fog. De mivel bobo színre lépésével 0 lett a tájékoztatás ezért nekem az a gyanum, hogy a tervezés/tárgyalások mennek a háttérben, de a kilencedikei választásokig szerintem biztos nem lesz semmilyen bejelentés, mert akkor visszaüt a kormány propija, de utánna ősszel/télen szerintem lesz valamilyen bejelentés. Legalábbis én ezt vettem ki azoknak a szavaiból akiknek van rálátásuk....Ezek szerint minden a legnagyobb rendben nálunk, és nem állt le a haderőfejlesztés?
Legyen igazad. Amit én látok és hallok, abból nem ez következik. De remélem tévedek én is és minden ismerősöm akiknek adok a szavára.Hát én erre nem tudok neked válaszolni, aki meg tudna az nem fog. De mivel bobo színre lépésével 0 lett a tájékoztatás ezért nekem az a gyanum, hogy a tervezés/tárgyalások mennek a háttérben, de a kilencedikei választásokig szerintem biztos nem lesz semmilyen bejelentés, mert akkor visszaüt a kormány propija, de utánna ősszel/télen szerintem lesz valamilyen bejelentés. Legalábbis én ezt vettem ki azoknak a szavaiból akiknek van rálátásuk....
Erről lehet bővebben tudni, van esetleg infód?ILA 2024 - Eventagenda
10:00 am to 06:00 pm 06.06.2024 - 07.06.2024
General rtd. László Tömböl, National Armaments Director, Hungary
Delegations - ILA grounds
Hatalmas stratégiai üzlet!Nagy üzletet kötött a Magyar Honvédség
Szerbia és Magyarország egymás stratégiai partnerei, az együttműködés a védelmi és katonai együttműködésre is kiterjed.
(BTR eladás, mielőtt bárki is nagyon belelkesedne)
https://magyarnemzet.hu/belfold/2024/06/nagy-uzletet-kotott-a-magyar-honvedseg