A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

borisz

Well-Known Member
2012. május 25.
8 381
11 346
113
Például a Vattay ahol én is voltam 9db területvédelmi zászlóaljból áll. Na ha ezt kiegészítjük egy aktív lövészzászlóaljjal ahogy én felvetettem akkor az a 10 zászlóalj már csak kitesz szűken egy dandárt nem?

9 zászlóaljat miért szerveztek egy ezred alá? o_O
Nem csak kitenné, sokkal nagyobb is lenne, mint egy ezred - csak fel is kellene tölteni.
 

Crusader

Well-Known Member
2018. november 27.
765
2 074
93
9 zászlóaljat miért szerveztek egy ezred alá? o_O
Nem csak kitenné, sokkal nagyobb is lenne, mint egy ezred - csak fel is kellene tölteni.
Én is furcsállom. Utolsó sajtónyilvános infók alapján 11 ezer ÖTT-s volt ha jól emlékszek. Persze területileg egyenlőtlenül van elosztva. Debrecenben már 2018 elején sem volt hely, ezért raktak be Hajdúhadházra...
 
  • Tetszik
Reactions: borisz and tomcat1

ravenlord

Well-Known Member
2016. december 31.
4 329
12 743
113
Aminek a nagyrésze Tisza vagy pár km a Tisza magyar mélységbe. És ezt a valóban harcoló 5000 ét te sem gondolod komolyan. Már megelőző készenléti helyzetbe belenne nyomva a sereg nagyja harcolnak vagy harc támogatónak ezen ne aggódj meg olyanok is belennenek rántva akik jópár éve leszereltek. Vagy aki nem HM alá tartozik hanem a bm bv is nyakig be lenne vonva.

Gondolod határra bárkit lezavartak a migrok miatt háborúba meg nem így lenne
Túl optimista vagy ezt illetően.
Hogy miért, azt nem fejtem itt ki.
 

Ocses

Well-Known Member
2018. szeptember 29.
6 683
15 164
113
Érdeked vêlemény ez is.

 

J.G.

Well-Known Member
2023. április 11.
1 754
5 381
113
Érdeked vêlemény ez is.

Tiszta, józan válaszok. Ajánlom olvasásra.
 

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
26 532
93 839
113
Egy nagy hiba van benne. Pont az utolsó két három mondat.

Az a különbség az oktatás és a honvédség között ha az oktatásnál nem álltál be a sorba kirúgtak itt még ha tetszik, ha nem, maradnod kell.
Ha már a tanárok. Hatalmas kampány volt, hogy mki mondjon fel, mert milyen xar lesz.
Aztán a béremelés után még az a baj, hogy nem veszik őket vissza.

 
  • Vicces
Reactions: J.G.

borisz

Well-Known Member
2012. május 25.
8 381
11 346
113
Érdeked vêlemény ez is.


Én a Szabad Európát erős fenntartásokkal kezelném. Extrémista oldal, szélsőséges követőkkel.