Katonája sincs annyi a MH-nek (még a vízfejjel együtt se, akik ugye még véletlenül se járnának teherutóval)), nemhogy teherautója!!!![/QUOTE
Pár ezer teherautó van szerintem 5-7000közt valahol.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Katonája sincs annyi a MH-nek (még a vízfejjel együtt se, akik ugye még véletlenül se járnának teherutóval)), nemhogy teherautója!!!![/QUOTE
Pár ezer teherautó van szerintem 5-7000közt valahol.
Katonája sincs annyi a MH-nek (még a vízfejjel együtt se, akik ugye még véletlenül se járnának teherutóval)), nemhogy teherautója!!!!
Ja, ez volt a tervCsak a teherautó program tízezer fölötti darabszámmal számolt!
Katonája sincs annyi a MH-nek (még a vízfejjel együtt se, akik ugye még véletlenül se járnának teherutóval)), nemhogy teherautója!!!!
Számolni én is tudok a lottó 5-ös forintjaival, de még mindig nem vettem belőle semmit (és ennek nem a határozatlanságom volt az oka, tudnám hogy mire költsem csak épp Fortuna-asszony nem talált még rám).Csak a teherautó program tízezer fölötti darabszámmal számolt!
Mit vár az ember ha egy Simon Attila a beszeresert felelős személy aki azért lépett ebbe a pozícióba mert egy afgán misszioba szó szerint zendules tört ki miatta különböző natotisztek is nemgyoztek panaszolni megbukott mint kontingens parancsnok mennyen hát a hm be beszerzési osztalyvezetonek mert megérdemli... minél drágább valami annál inkább kell minél semiterobb valami annál jobb ptsz modernizáció festés műszaki atvizsgalas két víztároló láda) új járművek áráért ja bocsi megfeledkeztem a 1,5m csúszás gátló szalagrol. Miert kell ilyen bukott tiszteket ilyen pozicioba elrejteni ha ennyire rendszerbe akarjak tartani tegyek be egy laktanyaba üti nek vagy loveszet vezetonek.
Valakik szétlopták a haderőt, azokkal mi van? Nekik is mi fizetjük a nyugdíjukat?Ezen kívül van még a korai nyugdíjazása az olyan főtiszteknek akik nem viselkednek jól.
Van más, aki fizesse?Valakik szétlopták a haderőt, azokkal mi van? Nekik is mi fizetjük a nyugdíjukat?
Hát mondjuk egy vagyonelkobzásos eljárás nem lenne rossz opció.Van más, aki fizesse?
szerintem nem ugyan azt a mesét nézzükHát mondjuk egy vagyonelkobzásos eljárás nem lenne rossz opció.
Feltételes mód megvan?szerintem nem ugyan azt a mesét nézzük
Nem hiába találták ki az elévülést. A nagy privatizátorok és sikkasztók egy ideő után megtarthatják a lopott cuccot.Valakik szétlopták a haderőt, azokkal mi van? Nekik is mi fizetjük a nyugdíjukat?
Nyugalom, a hosszú élet ritka.Feltételes mód megvan?