Érdekes módon Britanniában sem kötelező a katonai szolgálat.
Ehhez képest:
etc
Igen, de a királyi család számára kötelező a katonai szolgálat! Még valami?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Érdekes módon Britanniában sem kötelező a katonai szolgálat.
Ehhez képest:
etc
Én csak azt nem értem ha ilyen fantasztikus hőn szeretett hazád Izrael mi a francért írogatsz ide....ja és egy pár napos hír:
Sorkatonai idejének letöltésével leszerelt a hadseregből a miniszterelnök fia, Avner Netanyahu.
Magyarországon mi a helyzet a politikusok kölykeivel?
Itt Magyarországon kölyke csak a kutyának van.....ja és egy pár napos hír:
Sorkatonai idejének letöltésével leszerelt a hadseregből a miniszterelnök fia, Avner Netanyahu.
Tudtom szerint Apache pilóta volt, és nem a gyalogságnál rugdosta be az ajtókat gépkarabéllyal a kezébe. Ráadásul nehogy azt hidd, hogy nem vigyáztak rá úgy, mint a szemük fényére. De azért jó promó kép, kb mint Kim Dzsong Un meséi a népnek.
Én csak azt nem értem ha ilyen fantasztikus hőn szeretett hazád Izrael mi a francért írogatsz ide....
Ez a tortenelem vege nem csak egy vicc volt? Ilyen fukuyama tenyleg van? En meg nem olvastam tole semmit. Akkora meretes baromsag, hogy azt hittem valami vicc mint a britt tudosok, csak Japanban.
Persze, mese habbal, Henry herceg meg a 40 rabló. Közben meg a fél brit sereg vigyázza minden mozdulatát. Felhajtanak neki 30 afgánt akiket kilőhet.Érdekes módon Britanniában sem kötelező a katonai szolgálat.
Ehhez képest:
etc
Focikarrierjét befejezte a miniszterelnök fia. Tudod ez békésebb környék, más kultúra. Igazán nem kérheted számon ha nem volt katona az Orbán fiú, pláne ha a tiéd sem pl. A megyó lánya meg még vetkőzött is a Playbolyban. A fletóét nem tudom. Azok élvezik az életet biztos.ja és egy pár napos hír:
Tudtom szerint Apache pilóta volt, és nem a gyalogságnál rugdosta be az ajtókat gépkarabéllyal a kezébe. Ráadásul nehogy azt hidd, hogy nem vigyáztak rá úgy, mint a szemük fényére. De azért jó promó kép, kb mint Kim Dzsong Un meséi a népnek.
Attól függetlenül körbe van véve a személyi biztonságára ügyelő, momentán egyenruhás brit "szakikkal".Nem jól tudod, mert mind a kettő igaz. Volt Apache pilóta és volt JTAC is, mint gyalog galopp a fényképen......
Attól függetlenül körbe van véve a személyi biztonságára ügyelő, momentán egyenruhás brit "szakikkal".
Van rá megfelelő protokolljuk már ezer éve.
Kizártnak tartom hogy ne vigyáztak volna rá extrán. Ettől még megsüvegelendő, de ne gondoljuk már hogy majd beküldik a trónörököst a csínybe. Éles bevetést lehet úgy is repülni, hogy a legjobb pilótákkal vagy egy kötelékben folyamatosan, és a tartaléknak a tartaléka vagy egy bevetésen, útvonalrepülésekkel, meg úgy is hogy neked kell menni elöl, bele az ismeretlenbe.Ne legyél ennyire negatív. A Britt királyi családban ennek komoly hagyománya van s nem PR. Lásd Károly herceg öccse Harrier pilóta volt a Falklandi háborúban éles bevetésekkel, ami alatt nem igazán tudtak vigyázni rá......
Erzed, ugye? Rablo megszur valakit, annak vere a foldre folyik, megkerdi, hogy nallatok mindig ilyen foltos a szonyeg, mikozben akit megszurt visszakezbol epp orrbavagja...ja és egy pár napos hír:
Hat, ha neked a liberalis altudomany a "tudas"... ez a te szegyened. Gondolom te meg genderizmust is olvasnal akar. En meg nem. Persze mikozben ket egyetemet vegeztem akkor sem jutott volna idom ilyesmikre, ha akartam volna. Tudod altalaban nem az a konyv ertekes, ami epp nepszeru a liberalis politikusok kozott. Liberalizmus = bolognai rendszer, oktatas szetverese. Sajat magam is latom. Elso egyetemem meg bologna elott volt. Masodik utana. Semmi erofeszitessel, tized (!) annyi munkaval lett meg a diplomam, mint az elso eseteben. A momo -ba / ketfarku kutyak koze persze biztos kell fukuyama a parttagsaghoz, azt nem tudhatom...En meg ilyen embert mint te, aki ilyen szinten reklamozza a sajat tudatlansagat meg nem lattam.
Ne legyél ennyire negatív. A Britt királyi családban ennek komoly hagyománya van s nem PR. Lásd Károly herceg öccse Harrier pilóta volt a Falklandi háborúban éles bevetésekkel, ami alatt nem igazán tudtak vigyázni rá......