http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/...k_jarandosaga_mutatjuk_ki_jar_jol.652839.html
Líbia, Angola, Libanon, Ukrajna, Azerbajdzsán. Lenne pár kérdésem.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez bőven a 80 éves kategória, nem a 30 :/Nem tudom meddig lesznek titkosak az akkori dolgok, de 20 éve már hogy megtörténtek. Talán valamikor feloldják a titkosítást és nyilvánosak lesznek a Honvédség akkori tevékenysége a déli határ mentén. Már amit ma még nem tudhatunk.
Álmodozz csak.A határ tuloldalán dolgoztak pl a szolnokiak is.Nem egyszer,nem kétszer.De gondolom az nem számít katonainak,mert biztos kirándulni mentek.Vagy falu látogatásra.Beszélgessél öregekkel akik ott szolgáltak akkor,és ha elnyered a bizalmukat,lefog esni az állad.Igérem!
Egyéni ENSZ meg NATO beosztások.Megfigyelő, tanácsadó satöbbi.http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/...k_jarandosaga_mutatjuk_ki_jar_jol.652839.html
Álmodozz csak.A határ tuloldalán dolgoztak pl a szolnokiak is.Nem egyszer,nem kétszer.De gondolom az nem számít katonainak,mert biztos kirándulni mentek.Vagy falu látogatásra.Beszélgessél öregekkel akik ott szolgáltak akkor,és ha elnyered a bizalmukat,lefog esni az állad.Igérem!
Egyenlőre csak ezt a normálisabb cikket találtam róla idő hiányába:A támogatás mértékéről meg ne beszéljünk inkább.Az eltünt munkásőr fegyverek,a megbukott AMD konvoly,amiről ugye kiderült hogy nem egy volt.Ezeknek a száma becsülve sem 10000 db. És bár nem tudom bizonyítani,mert sehol nem találom a neten,de mutattak anno egy képet egy horvát szabadcsapatról akik amd-vel pozoltak egy btr elött,amin még rajta volt a magyar jelzés sziluettje.De ez igy ugyis csak szóbeszéd,igy ezt inkább hagyjuk.Ne offoljuk szét a topicot,de máshol beszélgethetünk róla.
Ja és ezt a könyvet kérlek olvasd el.Gondolom az akkori ügynökségek dolgozói jobban tudják mint mi.
https://bookline.hu/product/home.action?_v=Novak_Andras_Kemes_ugyek_avagy_akciob&gclid=EAIaIQobChMIsdj_jJOF2AIVBLvtCh20BwhdEAAYAiAAEgLW2vD_BwE&pid=22:126313
A kabát de az.Az usankán kívül dettó ugyan az a cucc mint amit a néphadseregben osztottak. Csak a színe más.
Hogy beszelhetnek ilyenekrol, ezek nem titkositottak? Honnan tudhatjuk, hogy igaz ami a konyvben van?A támogatás mértékéről meg ne beszéljünk inkább.Az eltünt munkásőr fegyverek,a megbukott AMD konvoly,amiről ugye kiderült hogy nem egy volt.Ezeknek a száma becsülve sem 10000 db. És bár nem tudom bizonyítani,mert sehol nem találom a neten,de mutattak anno egy képet egy horvát szabadcsapatról akik amd-vel pozoltak egy btr elött,amin még rajta volt a magyar jelzés sziluettje.De ez igy ugyis csak szóbeszéd,igy ezt inkább hagyjuk.Ne offoljuk szét a topicot,de máshol beszélgethetünk róla.
Ja és ezt a könyvet kérlek olvasd el.Gondolom az akkori ügynökségek dolgozói jobban tudják mint mi.
https://bookline.hu/product/home.action?_v=Novak_Andras_Kemes_ugyek_avagy_akciob&gclid=EAIaIQobChMIsdj_jJOF2AIVBLvtCh20BwhdEAAYAiAAEgLW2vD_BwE&pid=22:126313
A közép-afrikai mesterlövész bevetés véget ért?e
Egyéni ENSZ meg NATO beosztások.Megfigyelő, tanácsadó satöbbi.
zöld lövész mikádó ugyan ilyen.A kabát de az.
Helikopteresekre, felderítőkre vagy ex-helikopteresekre gondolsz?
Hogy beszelhetnek ilyenekrol, ezek nem titkositottak? Honnan tudhatjuk, hogy igaz ami a konyvben van?
Nem öregekkel beszélgetek hanem más szakmában dolgozókkal ...
Kirándulni én is járok ... és jártam
A "katonai" fogalmát meg jó volna újra értelmezned ...
Olyanokat nevesit akiket ismersz? Csak mert lehet megvennem a konyvet. Amugy vannak benne durva haborus bunok emlitve? Ha igen, akkor inkabb kihagynam.Jogos.Erre nincs jó válaszom.
Viszont én azok miatt hiszek a könyvnek,akiket nevesít.Persze ez sem szentírás tudom.
Oke, ugyanilyen, de az usanka nem hianyzik telen?A szabás megegyezik a bélés ugyan olyan vatelintes csak a 93M-en nincs műszőrme gallér. De minden paramétere megegyezik az anyaga dettó.
Melyik hatar tuloldalan? A szerb vagy a horvat oldalon?Álmodozz csak.A határ tuloldalán dolgoztak pl a szolnokiak is.Nem egyszer,nem kétszer.De gondolom az nem számít katonainak,mert biztos kirándulni mentek.Vagy falu látogatásra.Beszélgessél öregekkel akik ott szolgáltak akkor,és ha elnyered a bizalmukat,lefog esni az állad.Igérem!
Oke, ugyanilyen, de az usanka nem hianyzik telen?