Az se baj ha elut nekem olivom van /alapkiken mindenkinek bw je volt nekem is bw volt de az enyem ott is masszinu volt pedig ceges volt.../erdekes zold szine volt sokkal elenkebb mint a bw vilagoabb mint az oliv/...mar messzirol ki lehetett szurni hogy melyik vagyok en.../ de volt akinek fekete vagy epp homokszin hatizsakja volt alapkik utan a bw mellett /zsakot mondjuk mi nem igen vettunk mert a bw jo zsak nekem mondjuk hasznos volt a sajat mert ha kitelepulni kellett ket jo zsakom volt a gyikmalhaba meg a szennyest tartottam csak./ en eleg sokt telepulgettem plane a zaszloalj valtasom miatt.../ persze piros zsakot vagy rozsaszint nem engednek /de valoszinuleg el is jutna valami agykurkaszhoz az aki komolyan megprobalkozna vele./ airoftos cuccok tartalekosnak szerintem megfelelnek nincsenek akkora strapanak kiteve hogy kijojjon a minose kulonmbseg.../sot talan jobb is ha az emer elsonek valami airszoftos malhat vesz meg szerdzso is /mas jellegut lehetoleg mint a ceges/ es akkor van osszehasonlitasi alapja hogy milyen fazon jo neki... Nekem modjuk a malhaheveder 100x jobban bejott mint a melleny de van aki a malhaovre eskuszik /ennekem hogy vekony alacsonyvagyok rohelyesen mutat egy full malhaov es derekmeretembol adodoan nem is igazan fer ra minden de egy erosebb fizikumu magas embernek tenyleg praktikus./