R
rejsz felügyelő
Guest
Nehogy Ariete legyen belőle.Voltak itt olaszok is bár régi Centauroval de a Centauro 2 nagyon bejönn.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nehogy Ariete legyen belőle.Voltak itt olaszok is bár régi Centauroval de a Centauro 2 nagyon bejönn.
Fentebb linkeltem hogy a románok akarnak beszerezni 60db MBT-t, 54+6 kiképzési céllal.Ahhoz,hogy érdemben harckocsizó tisztet és altisztet képezz kell egy század harckocsi.
Lehet bohóckodni szakasszal de az csak bohóckodás.
Fentebb linkeltem hogy a románok akarnak beszerezni 60db MBT-t, 54+6 kiképzési céllal.
Ha valamit szarul csinálnak az nekünk jó, nem?Én meg mondom,hogy az kevés.
Szerintem meg az is sok nekik.Én meg mondom,hogy az kevés.
Tudom, ne nekem mondd. A rómaiak ennyivel terveznek. Én saccra kb 75db - al terveznek egy zászlóalj ujrafegyverzesehez épp ezért. Pár db ide oda ezért azért és máris elfogyott húsz db hk a zászlóalj db szükségletének felül.Az kevés.Kell tisztképzésre,altiszt képzésre és nem 1-2 darab.
Mert hogy tanuljanak meg együtt mozogni, dolgozni, ha nincs legalább meg a szazadnyi létszám. Igaz?Ahhoz,hogy érdemben harckocsizó tisztet és altisztet képezz kell egy század harckocsi.
Lehet bohóckodni szakasszal de az csak bohóckodás.
Vagy csak egész egyszerűen erre a mennyiségre lenne használható létszámuk.Ha valamit szarul csinálnak az nekünk jó, nem?
TippmixTüzérség, páncélelhárítás és légvédelemről beszéltek mint hamar megoldandó technikai beszerzés. Nagyon kiváncsi vok.
Nehéztechnika jöhet később. Spike, EuroSpike lehetséges a politikai viszonyok miatt. Izrael új, Németo. régi haver. Másik kettőre nem merek tipszmixelni.
Mire IFV beszerzés lesz még kormányváltás is lehet,az mindent megkavar. Lengyel páncélelhárítás? Mire gondolsz?T
Tippmix
tűzérség v4 szlovákra tennék.
ifv hát itt vegyes saláta kép van. Ha van pénz német ha kevesebb akkor turkey. V4? Franci ra nem tennék. Nos lehet hogy bukom itt a törökre rakok
Páncélelhárítás. Nos itt hasrautés szeruen lengyel.
Mire IFV beszerzés lesz még kormányváltás is lehet,az mindent megkavar. Lengyel páncélelhárítás? Mire gondolsz?
Ez iga,z csak gondoltam erre is. Hátha megtáltosodnak!Kormányváltás? És ugyan ki? Mert jelenlegi formában egyik ellenzéki párt sem alkalmas a kormányzásra.
Annyira jókat fogok röhögni amikor meglátjátok a "szűkülő" lehetőségek ellenére mi lesz meg hogy főleg honnét
Na akaraterőd van, hogy magadban tudod tartani.
Szerintem tud, de amíg nincs hivatalos bejelentés nem is meri kimondani. Hiszen a Honvédségnél csak az biztos ami elmúlt.Szerintem nem is tud semmit, csak úgy mondja.
Naná, a 75 az sosem annyi, ha ütésváltás van, max 50.Tudom, ne nekem mondd. A rómaiak ennyivel terveznek. Én saccra kb 75db - al terveznek egy zászlóalj ujrafegyverzesehez épp ezért. Pár db ide oda ezért azért és máris elfogyott húsz db hk a zászlóalj db szükségletének felül.
A Bundeswehrben így csinálják "Aa a training force, the Brigade supports the career-linked training associated with the leadership development of armoured combat units through numerous training exercises, as well as training the Bundeswehr's Staff College, the Army Officer Training School and other arms schools. The Brigade demonstrates the appropriate official procedures in a rigorous and methodical way, from the handling of combat materiel to the combined arms live-firing at reinforced battle group level. As well as supporting the Armoured Warfare School with demonstration exercises, Panzerlehrbrigade 9 is also involved in the development of armoured warfare concepts and tries out new weapons systems, equipment and tactics as a trials brigade."Tudom, ne nekem mondd. A rómaiak ennyivel terveznek. Én saccra kb 75db - al terveznek egy zászlóalj ujrafegyverzesehez épp ezért. Pár db ide oda ezért azért és máris elfogyott húsz db hk a zászlóalj db szükségletének felül.
Kifelejtetted az EITAN APC-t. Ha már lúd (liba), akkor legyen kövér!Hát ha moduláris, akkor remélem, hogy a Merkava IV-Namer páros lesz az
Annyira jókat fogok röhögni amikor meglátjátok a "szűkülő" lehetőségek ellenére mi lesz meg hogy főleg honnét