Szerintem inkább az utóbbi. A Merci is bővítenni fog.Akkor sikerült megegyezni az amerikaiakkal, hogy bővíthetik a repteret, de csak akkor jöhetnek ide ha Magyarország hívja őket?
Vagy ez csak a Wizzair - Mercedes miatti átépítés?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem inkább az utóbbi. A Merci is bővítenni fog.Akkor sikerült megegyezni az amerikaiakkal, hogy bővíthetik a repteret, de csak akkor jöhetnek ide ha Magyarország hívja őket?
Vagy ez csak a Wizzair - Mercedes miatti átépítés?
Románia többi határa körül mi van még hatótávon belül? Mivel indokolták hivatalosan ezt a beszerzést?
Ezt honnan?.... Koreai meg gyengébb minőség,.....
Szerintem a Cougar tipikusan a Mi-8 kategóriája, gyakorlatilag a nyugati típusok közül szinte az van hozzá a legközelebb.Kicsit soknak találom ezt a mennyiséget. Mikor volt az MHnak ennyi gépe utoljára??
4-6 géppel eddig is megoldották a feladatokat, és MI 8 asok kissebbek is voltak. Szerintem 10 gép elégséges lett volna, de vannak nálam okosabbak lehet neü véletlen ez a mennyiség.
Szerintem a Cougar tipikusan a Mi-8 kategóriája, gyakorlatilag a nyugati típusok közül szinte az van hozzá a legközelebb.
Én is elégedett vagyok.Jó gépet vettünk. Nem gondoltam volna egy évvel ezelőtt hogy a kormány ennyit szán a Honvédségre, valójában, a szavakon túl. Jobboldaliként írom ezt. Nézzük majd át év végén, az ebben az évben bejelentett fejlesztéseket. Talán még annyi kellene, hogy a katonák illetményét, nagyobb mértékben kell emelni, mert a versenyszféra még inkább el fog húzni e téren. Egyébként, én úgy érzem, elindultunk felfelé az eddigi lejtmenetből, Honvédség terén.
4 db Chinook? Csak hogy legyen rámpa és az amik is szeressenek...
https://htka.hu/2018/12/14/ujabb-airbus-helikoptereket-vasarol-a-magyar-honvedseg/21 oldallal lemaradtam,vettünk valamit?
Igen, 16 darab Airbus H225M helit.21 oldallal lemaradtam,vettünk valamit?
Valaki állítólag berendelt százegynéhány (kb 130) Lepárdot. Európában(?) Nem tudom ki, azt nem tudja a Kraus Maffei-es ismerős. Bár a harckocsit ugye nem ők gyártják hanem a Wegmann. Mindenesetre bár ez inkább ipari szösszenet de nekik 1-2 hónapja egy zsarolóvírussal meghekkelték a rendszerüket és mivel nem fizettek így azóta összeomlott a rendszerük és még belső E-mailezés sincs, WhatsApp van helyette. A Wegmann meg nem nyilatkozik hogy ők is így jártak -e.Ez csak egy ötlet, mivel már nem nagyon van eladó Leo2 a piacon. Mindenki inkább veszi a haditechnikát, mint eladja. Érdekes, hogy szoci kormányuk van mégis fejleszti a haderőt.
A románok rendeltek 80-at nem?Valaki állítólag berendelt százegynéhány (kb 130) Lepárdot. Európában(?) Nem tudom ki, azt nem tudja a Kraus Maffei-es ismerős. Bár a harckocsit ugye nem ők gyártják hanem a Wegmann. Mindenesetre bár ez inkább ipari szösszenet de nekik 1-2 hónapja egy zsarolóvírussal meghekkelték a rendszerüket és mivel nem fizettek így azóta összeomlott a rendszerük és még belső E-mailezés sincs, WhatsApp van helyette. A Wegmann meg nem nyilatkozik hogy ők is így jártak -e.
Valaki állítólag berendelt százegynéhány (kb 130) Lepárdot. Európában(?)
Valaki állítólag berendelt százegynéhány (kb 130) Lepárdot. Európában(?) Nem tudom ki, azt nem tudja a Kraus Maffei-es ismerős. Bár a harckocsit ugye nem ők gyártják hanem a Wegmann. Mindenesetre bár ez inkább ipari szösszenet de nekik 1-2 hónapja egy zsarolóvírussal meghekkelték a rendszerüket és mivel nem fizettek így azóta összeomlott a rendszerük és még belső E-mailezés sincs, WhatsApp van helyette. A Wegmann meg nem nyilatkozik hogy ők is így jártak -e.
Bárcsak mi lennénk. Az feltenné a koronát az ezévi beszerzésekre. Egyébként pont ennyit kellene vásárolnunk, 130 db-ot. Ha 40 hk-val számolunk zászlóaljanként akkor pont 3 zászlóalj (Tata, Debrecen, H.vásárhely) kijönne belőle plusz a kiképzés.Valaki állítólag berendelt százegynéhány (kb 130) Lepárdot. Európában(?) Nem tudom ki, azt nem tudja a Kraus Maffei-es ismerős. Bár a harckocsit ugye nem ők gyártják hanem a Wegmann. Mindenesetre bár ez inkább ipari szösszenet de nekik 1-2 hónapja egy zsarolóvírussal meghekkelték a rendszerüket és mivel nem fizettek így azóta összeomlott a rendszerük és még belső E-mailezés sincs, WhatsApp van helyette. A Wegmann meg nem nyilatkozik hogy ők is így jártak -e.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..