Helló!Kicsit több ez egy "víziónál," több haderőfejlesztési döntésekhez közelálló forrásból is hallottam, hogy felmerült a modernizáció, de végül a T-72-esek kivezetése mellett döntöttek. Az érv az, hogy egyszerűen nincs értelme modernizálni 40 éves harcjárműveket az Isten pénzéből, aztán biztosítani kétféle harckocsi eszközállátását és személyi feltételeit.
Szerintem hivatalos bejelentés is lesz erről, ha elkezdenek érkezni a 2A7-esek.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/2...ancelzatok-gyartasaba-fog-magyarorszag-452660
Ha már itt vagy. Benkő inforadiós interjúja alapján nem kérdeznél utána ezeknek.

4*4 Zala??
Aknavető Kiskunfélegyháza?
Ez volt az interjúból a lényeg. Már szombaton a felét bedobtam, mert feltűnt.
"Első lépések között a katonák egyéni felszereléséhez tartozó fegyverzetet kezdtük el gyártani Kiskunfélegyházán. Ott gyártjuk a kézi fegyvereket, a mesterlövő fegyvereket, az aknavetőket. A Lynx páncélozott harci járműveket fogjuk gyártani Zalaegerszeg térségében, majd a négyszer négyes páncélozott szállítóeszközöket. Szükségünk van a lokátorfejlesztési képességre, ebben is dolgozunk, szükségünk van a terepjáró gépjárművek fejlesztésére, meg szükségünk van lőszergyártásra,"
Ezen meg gondolom rajta vagy.
Valakik nagyban veszi a Rába részvényeket tehát van belső infójuk. Az elmúlt 3 napban úgy emelkedett az árfolyam 31%-ot, hogy ma volt egy technikai 8%-os csökkenés (valaki realizálta a profitot). Várható egy hadiipari bejelentés a Rábántól.
Itt a magyar tőzsde új sztárja, két nap alatt 29 százalékot ralizott
Bronco vagy nem Bronco?