Na erre írtam én ha balesetet okozok az már ój mindegy hogy mercedest vezettem vagy suzukit.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na erre írtam én ha balesetet okozok az már ój mindegy hogy mercedest vezettem vagy suzukit.
Az a függetlenség napjában volt nem? az 20-as voltVolt valami ezerdolláros kalapács is De igazad van nem szégyen a jobbtól tanulni.
NeeeeeeAz a függetlenség napjában volt nem? az 20-as volt
Mééé, az még korrekt. Egyik rokonom 5000-ért cserélt panelokban villanykörtét vagy 8-10 éve. Mivel közös lónak turós a háta alapon szóltak a közösképviselőnek, a közösk. hívta a villanyszerelőt... így már kiszállás+szakmunka+számla...Meg a közszféra minden területén. De nyilván ha az Ei. Rt kiszámláz egy villanykörtéért 4000 forintot a honvédségnek neki az sem gáz.
Viszont ha veszel merci áron egy Suzukit amiben a sok 3 betüs vezetést segítő rendszer nincs benne, akkor veled van a baj.Na erre írtam én ha balesetet okozok az már ój mindegy hogy mercedest vezettem vagy suzukit.
A kiszállást még külön számlázzák, azzal együtt 9...Mééé, az még korrekt. Egyik rokonom 5000-ért cserélt panelokban villanykörtét vagy 8-10 éve. Mivel közös lónak turós a háta alapon szóltak a közösképviselőnek, a közösk. hívta a villanyszerelőt... így már kiszállás+szakmunka+számla...
Simán le lehet papírozni, meg lehet indokolni a 4000-et, de még a dupláját is. Beszerzési költség, raktározási költség, kiszállítási költség, minőségbiztosítási költség, de akár még átadáskor balesetvédelmi oktatás, környezettudatossági oktatás, hulladékgazdálkodási oktatás, EU-s megfelelési rendszer, GDPR rendszer... és ugyan ezt visszafele, mert hát nem szabad a környezetet terhelni a villanykörtével.
Azt hiszed, hogy a villanykörte a fán terem?
Hagyd abba.A kiszállást még külön számlázzák, azzal együtt 9...
Ebben igazad van csak nem erről volt szó az elején.Viszont ha veszel merci áron egy Suzukit amiben a sok 3 betüs vezetést segítő rendszer nincs benne, akkor veled van a baj.
(nem degradálva a suzukit)
Arról volt szó, hogy 40 millióval drágább mint a többi versenyző átlagban viszont nem felel meg a felhasználó által támasztott követelményeknek a többivel ellentében és ezt összehasonlító tesztekkel támasztották alá mit kell ezen még ragozni?Ebben igazad van csak nem erről volt szó az elején.
Őszintén mondom nem értem miről vitatkoztok.Ebben igazad van csak nem erről volt szó az elején.
Arról volt szó, hogy 40 millióval drágább mint a többi versenyző átlagban viszont nem felel meg a felhasználó által támasztott követelményeknek a többivel ellentében és ezt összehasonlító tesztekkel támasztották alá, ez szerinte nem probléma mivel magyar fejlesztés ezért elnézhető.Őszintén mondom nem értem miről vitatkoztok.
De most megpróbálom visszakeresni a vita elejét.
Arra kérlek ezt a manővert amit a videón láttunk bizonyítsd már be hogy csak ez nem bírt talpon maradni!
A videó alapján lett elítélve. Többi más által gyártott kocsi is ugyan így megfeküdne ezzel a manőverrel.Őszintén mondom nem értem miről vitatkoztok.
De most megpróbálom visszakeresni a vita elejét.
Én ebben nem lennék olyan biztosA videó alapján lett elítélve. Többi más által gyártott kocsi is ugyan így megfeküdne ezzel a manőverrel.
Mutass már egy rénszarvas tesztet nekem és befogom, de egyenlő feltételekkel. Nem ez alapján kell megítélni hanem az árával van gond és kész.Remélem te tényleg ilyen hülye vagy, mert viccnek durva lenne.
Amúgy semmi személyes, csak hát több oldal ezzel van tele.
A csapatpróba eredményekről és azok figyelmen kívül hagyásáról már előtte írtam a videót utána raktam be.Remélem te tényleg ilyen hülye vagy, mert viccnek durva lenne.
Amúgy semmi személyes, csak hát több oldal ezzel van tele.
DE NEM ÉRTED MEG, HOGY VOLT TESZTELVE A TÖBBI KÖZBESZERZÉSEN INDULÓ GÉPPEL EGYÜTT ÉS AZ ALAPJÁN ÍTÉLTÉK MEG A FELHASZNÁLÓK, AKIKNEK AMÚGY VETTÉK???Mutass már egy rénszarvas tesztet nekem és befogom, de egyenlő feltételekkel. Nem ez alapján kell megítélni hanem az árával van gond és kész.
Arról volt szó, hogy 40 millióval drágább mint a többi versenyző átlagban viszont nem felel meg a felhasználó által támasztott követelményeknek a többivel ellentében és ezt összehasonlító tesztekkel támasztották alá, ez szerinte nem probléma mivel magyar fejlesztés ezért elnézhető.