Sajnos a Zrínyi média hozza a szokásost...Pedig ezidáig nehéz géppityut emlegettek.
Sajnos a Zrínyi média hozza a szokásost...Pedig ezidáig nehéz géppityut emlegettek.
Nem volt a közelben szakember.Sajnos a Zrínyi média hozza a szokásost...
Be akartam linkelni a sajtótájékoztatót, de úgy beszéltek, mintha nem is ugyanazon a megbeszélésen vettek volna részt előtte... magyar részről annyit mondtak hogy van együttműködés (Gripen, pápai SAC), svéd részről pedig remélik hogy ez bővülni fog. És hogy a svédeknek fontos a Nyitott Égbolt együttműködés is.
225 svéd vállalat működik Magyarországon, az egyiknél csak be lehet jelenteni valami bővítést... pl. még egy mosógép-/hűtő-/porszívó gyártósort. Szerintem nincs köze haditechnikához a belebegtetett bejelentésnek, mert utána kezd csak el beszélni a védelempolitikai együttműködésről. A szingapúri STE bejelentésből se lett semmi... a haditechnika nem az ő asztala.
Szerintem nàlatok sokkal jobban. Döntsètek màr el vègre hogy pöcsötök van vagy puncitok,vagy mindkettő esetleg!? Oszt üljetek arra amelyik szimpatikusabb. Nem olyan bonyolult ez...beakadt a lemez, látom...
Szerintem nàlatok sokkal jobban. Döntsètek màr el vègre hogy pöcsötök van vagy puncitok,vagy mindkettő esetleg!? Oszt üljetek arra amelyik szimpatikusabb. Nem olyan bonyolult ez...
Ràd kàr időt fecsèrelni. Csak valamivel mindig ki ütöd a biztit.Egyébként átfutva amiket firkálsz, nagykönyvi esetének tünsz annak, amit a pszichológia "árnyék"-nak nevez....
QEDRàd kàr időt fecsèrelni. Csak valamivel mindig ki ütöd a biztit.
Ezt mindjàrt sejtettem,akkor itt le is zàrhatjuk az eszmecserèt.
Ez nekem valami kamaz typhoonra hajazó dolognak néz ki.
HX3 8X8
Rába VZF lesz az!Ez nekem valami kamaz typhoonra hajazó dolognak néz ki.
Rendszámtábla szerint HX3 8x8, szóval csináltak egy rába vzf-et automata toronygp-velEz nekem valami kamaz typhoonra hajazó dolognak néz ki.
Hát remélem hogy nem.. Vagy legalábbis értelmesen átdolgozva a koncepciót...Rába VZF lesz az!![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..