És erősen cenzúráztam az interjút, nem akartam meddő hitvitát.Najó ezen kicsit felröhögtem...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És erősen cenzúráztam az interjút, nem akartam meddő hitvitát.Najó ezen kicsit felröhögtem...
Van kisméretű mindenes zsebem, és saját multiszerszám tartóm aminek nincs alternatívája.és van olyan a szettedben, amiből nem lesz a "cégtől" kapható csomagban?
Gondolom azért lehet majd extra zsebeket is venni 15M-ben is, nem?
Sziszit a helyén kell kezelni aztán készÉs erősen cenzúráztam az interjút, nem akartam meddő hitvitát.
Ezzel a sisak témával kezdhetnének már valamit! Van vagy 10 féle! Most akkor melyik is lesz " majd" a hivatalos?!https://honvedelem.hu/hirek/elesloveszeten-a-leendo-altisztek.html
Kikerült a személyi felszerelések javított verziója a kockákhoz (a sisak sajna az angoloktól kukázott kiképzési darab még)
Ezzel a sisak témával kezdhetnének már valamit! Van vagy 10 féle! Most akkor melyik is lesz " majd" a hivatalos?!
remélem majd második félévben már az optikát is láthatjuk majd a brenen az ilyen képeken
Itt most a fegyverek beszabályzása volt a kezdő feladat ahogy a cikkben is írja, direkt nincs rajt optika.remélem majd második félévben már az optikát is láthatjuk majd a brenen az ilyen képeken
persze tiszta sor, úgy értettem hogy második félévben már ha jön ki kép brenről akkor jó lenne rajta optikát látni, nem a cikkre reagáltam csak mint gondolat ami a képről jutott eszembeItt most a fegyverek beszabályzása volt a kezdő feladat ahogy a cikkben is írja, direkt nincs rajt optika.
Az optikát nem kell beszabályozni?Itt most a fegyverek beszabályzása volt a kezdő feladat ahogy a cikkben is írja, direkt nincs rajt optika.
Ott figyel a koma buksiján, ahogy látom neki mázlija volt és jutott.
Há de, ezen a foglalkozáson a fegyvert szabályoztákAz optikát nem kell beszabályozni?
Költői kérdés volt.Há de, ezen a foglalkozáson a fegyvert szabályozták
Hagyjuk.Éles alkalmazásra mimkor kerül végre a Bren ? Mert ha jól néztem, Koszovóba ismét AK-val mennek a katonáink még. Kicsit már nem ciki, több évvel a fegyver rendszeresítése után, hogy még mindig a fapados AK a mutogatni való külföldön ?
Kettőt meg könnyebbet. Gondolom majd ha nem az utcán bóklászik az állomány meg a kórházban hőmérőzik, és lehet 20 főnél nagyobb kiképzési foglalkozást végrehajtani a covidos faszkodások miatt és végre meg tudjuk csinálni a tömeges átképzést.Éles alkalmazásra mimkor kerül végre a Bren ? Mert ha jól néztem, Koszovóba ismét AK-val mennek a katonáink még. Kicsit már nem ciki, több évvel a fegyver rendszeresítése után, hogy még mindig a fapados AK a mutogatni való külföldön ?
Hány nővérkét sikerült meghőmérőzni?Kettőt meg könnyebbet. Gondolom majd ha nem az utcán bóklászik az állomány meg a kórházban hőmérőzik, és lehet 20 főnél nagyobb kiképzési foglalkozást végrehajtani a covidos faszkodások miatt és végre meg tudjuk csinálni a tömeges átképzést.
Hát biztos volt akinek levették a testhőjétHány nővérkét sikerült meghőmérőzni?
Ez is költői kérdés volt....
Linköping után ma eljött a svéd külügyminiszter. Ha jól tudom az ilyen volumenű Saab bizniszeket a svéd állam köti nem közvetlenül a cég. A horvát ajánlat esetén is így volt, úgyhogy hajrá!!!!Egyik Airbus Izraelben, a másik Linköpingben, az egyik Falcon meg Washingtonban járt....pörög az élet, kérdés hogy van-e köze valamilyen haditechnikához.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..