Téged meg az, hogy nem sikerül az egész hozzászólásom idézni --ami automatikus--, hanem kiragadsz a gondolatból egy részt, majd hozzá-teszed az értelmezésed, elzárva az olvasóktól az egész gondolatot, ami gondolatmenet így nézett ki:
"...
...én, és még 6-8-10+ más fórumozó, elfogadott forrás, és korábbi nemzetközi linkek a témához tartozó alfórumokban.
Árad belőlük a "mindent-tudás", határozottan, és visszaolvasás nélkül!
DE HOGY TE IS EZT TESZED... ( ??? )
Az internet átlaga elérte a HTKA-t is

...annak mentalitásával együtt!
Mit vitakozzak olyanokkal, akik lusták pár oldal (!!!) visszaolvasni!
...ilyenektől hogyan várnám el, hogy 1-2 évvel korábbi HTKA-s oldalakat lennének szívesek kikeresni a korrekt fórumozás érdekében, a hülyeségeik mantrázása helyett!!
Tudod:" Lemehetsz az Ő szintjükre, de a rutinjuk és az "ottani" tömeg..."
...az egész hozzászólás pedig ez --hogy azt is lehessen olvasni amihez kapcsolódik--:
Szólj ha megtaláltad a szimmetrikus deltaszárnyat, mint nyilazott szárny! ..esetleg "farkasfoggal"? Addig nem nagyon sikerült figyelembe vennem "szakértői tekintélyed/véleményed (???)" ! ...jut eszembe: pont most idézted, hogy az mennyit is ér! Bocs, arról lemaradtam, de érdekel. De...
forum.htka.hu
...ééééés, már olvasható is, hogy a véleményem azokra a hozzászólásokra és gazdáikra vonatkozott, akiknek fél-egészsége (az az lustasága) nem teszi lehetővé, hogy a nagy nehézséget okozó néhány kattintással visszaolvassák az aktuális kérdéskört, vagy ha annak korábbi előznénye van akkor megnézzék!
Sőőőőt, általában valaki segít, ha rákérdez, hogy mi/hol/merre van a jóval korábbi előzmény/forrás!
Ez a korrekt fórumozás, ehhez közeli, érvekkel számokkal adatokkal alátámasztott érvelés az érték.
A "régi", "sz@r", "orosz", "olasz", "egyébb nezeti eredet miatt leminősítő", "kohószökevény" és társai "kulcs-szavak", mint hulladék-érvek megadják annak a hozzászólásnak és létrehozójának "értékét".
Ettől a tényekkel alátámasztott érveléstől, --amit átvitt értelemben hiányoltam-- szokott szakmai lenni egy fórum.
...amilyennek a HTKA meghatározza magát, kérve a hozzászólókat ennek figyelembe vételére.
...legalább általában, amit teljesen normálisan, nem kér számon grammra, milliméterre, viszont jogosan vár el tendenciát tekintve!
Főleg itt, ahol vagyunk például, ami a címénél fogva összefüggésében keres választ egy összetett kérdésre, ellentétben sok hozzászólással, ami csak technikai szempontból értékel, nem elfogadva sokszor a valós, többszempontú értékelés és vélemény címben szereplő igényét.
Ennél jobban kibontva túlságosan OFF lenne, szerintem ennyi elegendő a félreértés tisztázására.
Ha nem, egy másik erre inkább való helyen lehet tovább tisztázni!