Najó ezen kicsit felröhögtem...a honvédek végleg maguk mögött hagyhatták az internacionalista néphadsereg és a szociálliberális megnyomorítás szörnyű örökségét.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Najó ezen kicsit felröhögtem...a honvédek végleg maguk mögött hagyhatták az internacionalista néphadsereg és a szociálliberális megnyomorítás szörnyű örökségét.
Nyilván ugyanott és ugyanúgy készülne mint a Gidrán. Térben ugyanoda, időben a Gidrán gyártása után - vagy annak kifutó szakaszában párhuzamosan gyártva illik elhelyezni a történetben - ha egyáltalán hazai gyártású lesz. Nem mutatták volna be Budaörsön, ha nem lenne benne a "nagykönyvben"Ez az NMS 4X4 szempontjából érdekes beszéd volt, akkor ezek szerint nagy számban nem fogjuk rendszeresíteni mert ha idén se jelentik be......
Mé', olyan tök sziszi-s, ...nem?!Najó ezen kicsit felröhögtem...
Az, meg akkor fogjuk levetkőzni a néphadsereg örökségét hogy ha a az utolsó MOFÉM sisakot is megette a rozsda....Mé', olyan tök sziszi-s, ...nem?!
És akkor ez már úgy ahogy rendben van (gondolom mint "szakmailag"/minőségileg)?https://honvedelem.hu/hirek/elesloveszeten-a-leendo-altisztek.html
Kikerült a személyi felszerelések javított verziója a kockákhoz (a sisak sajna az angoloktól kukázott kiképzési darab még)
Já.És akkor ez már úgy ahogy rendben van (gondolom mint "szakmailag"/minőségileg)?
A sisakon változtatás lesz, és azért az angol inkurrencia került hozzájuk, vagy az már a korábban látott marad, csak momentán nincs belőle elég?https://honvedelem.hu/hirek/elesloveszeten-a-leendo-altisztek.html
Kikerült a személyi felszerelések javított verziója a kockákhoz (a sisak sajna az angoloktól kukázott kiképzési darab még)
Marad a korábbi csak a beszállítók csúsznak mindennel is....A sisakon változtatás lesz, és azért az angol inkurrencia került hozzájuk, vagy az már a korábban látott marad, csak momentán nincs belőle elég?
Ott figyel a koma buksiján, ahogy látom neki mázlija volt és jutott.
Erről írtál korábban, vagy azóta változtattak rajta?
Azt szerintem vette.
A jobb oldali koma meg, mintha amerikai sisakot hordana...
Olyat is kaptunk?
igen.Erről írtál korábban, vagy azóta változtattak rajta?
Jaa az csak huzat a sima mich 2000-eseinken, azt hittem az ops core-t mondod aztán rájöttem, hogy nem arra gondolsz. Gondolom vett rá egy huzatot vagy cserélte gyakorlaton kanálgépre egy amerikai kollégával.
Olyat is kaptunk?
Olyat is kaptunk?
Igen, mintha a szettje is másabb lenne.Azt szerintem vette.
Vagy vendégkiképző a 24-esektől mert ők kaptak.
Jah az ops core-ról nyilvánvaló, hogy saját darab, mert az festve van.Jaa az csak huzat a sima mich 2000-eseinken, azt hittem az ops core-t mondod aztán rájöttem, hogy nem arra gondolsz. Gondolom vett rá egy huzatot vagy cserélte gyakorlaton kanálgépre egy amerikai kollégával.
Az gyári festés az Ops-Core sisakon.Jah az ops core-ról nyilvánvaló, hogy saját darab, mert az festve van.
Én a jobb oldalon térdelő alakot furcsáltam. Furcsa volt, hogy éppen lő az acélkockák kiképzésén, egy - alaposabban megnézve - nem acélkocka felszerelésben. Látszólag amerikai sisak, nem az acélkockás zsebekkel felszerelt málhával, és - ha jól látom - saját hidratációs zsákkal.
és van olyan a szettedben, amiből nem lesz a "cégtől" kapható csomagban?Az gyári festés az Ops-Core sisakon.
Az a szép a molle zsebekben, hogy azt teszel fel ami a szívednek kedves és olyan zsebekkel egészítheted ki a felszerelésed ami nincs benne a rendszeresített repertoárban de neked tetszik.
Mondjuk én is morcos lettem amikor fent megszülték, hogy nem coyote barna lesz a harcászati felszerelés színe hanem 15M mert, van egy teljes saját coyote szettem mindenből is......