GAZDASÁGI SZEMPONTBÓL NYILVÁN NEM A LEGJOBB DOLOG A HITEL, DE..Feltételes módba írta, kb szabad fordításban: h a most veszünk 130m hitelt a norvégoktól, akkor a következő lépés lehet 10.000m az oroszoktól.... Szóval csak hangulatkeltés, keveri a sz.rt a Vadai...
Van olyan hogy jobb hitellel váltod ki a rosszat..nyersz vele pár százalékot.szerintem erről van szó most. tele van a piac lóvéval most és nem tudják hova kihelyezni. odaadják 1-2 százalékra is, mi meg még nyögjük a 4-et is mai napig.szerintem ezeket cserélgetjük le.
a másik meg stratégiai dolog. ha tartozol valakinek az óv téged még a hideg levegőtől is hogy fizesd vissza. azért 2 atomhatalom védőszárnya nem rossz dolog.
Lehet szidni orbánékat de hogy jól matekoznak, főleg a Misi meg a matolcsi, az tény.Beszéltem nemrég egy német közgazdásszal és hát igencsak jókat mondanak rólunk.Ők is ezt csinálnák amit mi 5-10 éve csak nem tudják. Már régen elengednék az eurot mert a tökük tele van ele hogy lassan nem éri meg. nincs már mit kiszedni belőle, nullszaldos kezd lenni. mondott egy példát is. csak ebben az évben eddig 26 bajor cég jelentette be hogy otthon bezár mindent és áttelepül ide hozzánk. kis családi cégek, részben magyar -sváb felmenőkkel. van benne ablakgyártótól kezdve szerszamosig minden. szurkolnak nekünk piszkosul csak nem mondhatják ki. elegük van a sok törökből már. Ez a csávó konkrétan kiemelte azt hogy amikor itt vannak akkor a gyerek elmehet egyedül fagyizni..otthon már ezt nem teheti meg mert kirabolják. Münchenben.