A
altx
Guest
Lehet, de a hadiipar elég nagy üzlet.Igaz csak máshol.
epp ezert is inditottam ezt a temat,nekem hihetetlen hogy egy olyan orszagnak mint magyarorszag nincs nagy hadi iparja.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lehet, de a hadiipar elég nagy üzlet.Igaz csak máshol.
Még kitartanak a Néphadsereges készletek azt mondták. Ahogy fogy a készlet úgy fogy a sereg létszáma is. Ha veszünk is egyszer valami fegyvert akkor az kb 100-200 géppuska lesz, kb amerikai alig használt, vagy 50 -100 pumpás vadászpuska és hasonló fegyverek. Erre a kis valamire képtelenség hadiipart alapozni. Főleg úgy hogy jelenleg a paroli hímző és boci ruha varró képesség a legkomolyabb hadiipari termékünk. Régen se volt számottevő hadiiparunk. A monarchia alatt sem, Horthy alatt sem, és a cucializmusban sem. Soha nem terveztünk gyártottunk komolyabb technikát, a Turánokat meg a WM-21-et most hagyjuk, a 2-3 komondort meg főleg. Lassan 10 éves projectek... Utoljára ami fegyver volt az a P9RC ,NGV,SA-2000? Géppuskánál a PKM-ek licenszben, KGK?
<blockquote rel="antigonosz">Még kitartanak a Néphadsereges készletek azt mondták. Ahogy fogy a készlet úgy fogy a sereg létszáma is. Ha veszünk is egyszer valami fegyvert akkor az kb 100-200 géppuska lesz, kb amerikai alig használt, vagy 50 -100 pumpás vadászpuska és hasonló fegyverek. Erre a kis valamire képtelenség hadiipart alapozni. Főleg úgy hogy jelenleg a paroli hímző és boci ruha varró képesség a legkomolyabb hadiipari termékünk. Régen se volt számottevő hadiiparunk. A monarchia alatt sem, Horthy alatt sem, és a cucializmusban sem. Soha nem terveztünk gyártottunk komolyabb technikát, a Turánokat meg a WM-21-et most hagyjuk, a 2-3 komondort meg főleg. Lassan 10 éves projectek... Utoljára ami fegyver volt az a P9RC ,NGV,SA-2000? Géppuskánál a PKM-ek licenszben, KGK?
Hát én nem támogatnék egy korrupcióval hajtott pénznyelőt amit bezárunk amint a hazai igények kielégültek, aztán ha 15 év múlva megint kéne fegyver meg vakaródzunk, hogy gyerekek kéne a gyár amit bezártunk még anno.
Hát én nem támogatnék egy korrupcióval hajtott pénznyelőt amit bezárunk amint a hazai igények kielégültek, aztán ha 15 év múlva megint kéne fegyver meg vakaródzunk, hogy gyerekek kéne a gyár amit bezártunk még anno.
Ha az a repülő izé amire gondolok, akkor valószínűleg hülyéskedsz.Állítólag AZ MH érdeklödik a Flike iránt.
Jó lenne vagy 2 flikes század..
Nem vicc.Ha az a repülő izé amire gondolok, akkor valószínűleg hülyéskedsz.
Nem vicc.
A cég nyilatkozta le egy friss cikkben.
Nem elvetélt ötlet 30 ilyennel egy szakasz adott esetben a "front" mögé repül 50-100 méteren nappal hangtalanul, feladat végeztével vissza.
Nem heli, hogy egyszerre 15 fös veszteség legyen, ha leszedik...
Máshol is lehetne használni.
Amúgy ha már radarelnyelő benonat...Nem a festékre értettem. Az anyagéra. Az tutira nem az, kb. annyira lehet titkos, mint egy anyag törésmutatója...
Azóta se hallottam róla.Amúgy ha már radarelnyelő benonat...
Mi van ezzel a magyar kutatással? Lett belőle valami?
http://index.hu/tech/2013/01/16/a_magyar_agyra_is_rafer_az_uj_radarelnyelo_bevonat/