Nemcsak a neve az, hanem ő is ruszin, vagy ruszin-magyar.Hú de szép név. Azonnal tudnék neki 2 testhez álló projectet Ezzel a névvel még talán ellenállás nélkül is visszacsatolná őket
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nemcsak a neve az, hanem ő is ruszin, vagy ruszin-magyar.Hú de szép név. Azonnal tudnék neki 2 testhez álló projectet Ezzel a névvel még talán ellenállás nélkül is visszacsatolná őket
Nah jó, elolvastam.Ezt a fizetős hvg cikket vki nem kopizza ki onnan?? Nekem lejárt az előfizetés...
Több száz milliárdért ráfekszik a hadiipari fejlesztésekre a kormány
Elég átfogó saját fejlesztési akarat látszik a felsoroltakból. Kíváncsi vagyok, esetleges beszerzések után marad-e létjogosultsága ilyen szinten.
Csöbör Katalin:"Meghívásomra Miskolcra látogatott dr. Ruszin Romulusz, a Honvédelmi Minisztérium helyettes államtitkára, akivel a katonai Toborzóiroda belvárosba költöztetésének lehetőségéről, az önkéntes tartalékos zászlóalj miskolci elhelyezéséről, valamint a védelemipari beszállítói és az ehhez kapcsolódó képzési lehetőségekről tárgyaltunk Veres Pállal, Miskolc polgármesterével."
Magyarul, milyen cég lesz ott?Csöbör Katalin: "A mai napon borsodi közlekedési, szakképzési és védelemipari fejlesztésekről kötöttem megállapodást Palkovics László miniszter úrral."
Ezt megnézni is elég elvesztegetett idő volt. Nem kell mindenért lelkendezni, nem kell minden hibát elfedni, ez tény, csak valahogy nekem olyan kicsit, amolyan keserű a szőlő, fanyarú a szájíz érzésem volt.
Akkor kellett volna instant elzavarni az öreget nyugdíjba....Ezt megnézni is elég elvesztegetett idő volt. Nem kell mindenért lelkendezni, nem kell minden hibát elfedni, ez tény, csak valahogy nekem olyan kicsit, amolyan keserű a szőlő, fanyarú a szájíz érzésem volt.
De legalább lehetett újra látni a Ráth Urat, aki 11 évvel ezelőtt ismert meg az ország jellegzetes bajszával a gépkarabély modernizáció kapcsán.
Látod, már legalább öt éve nyugdíjas, de még mindig rajta tartja ujját a haditechnika ütőerén. (Barnábban és üdébben, mint 11 éve.)Akkor kellett volna instant elzavarni az öreget nyugdíjba....
Elég sok volt benne a nyünnyögés. Egyszer szeretnék már látni egy ilyen hadiipari beszélgetést, ahol nem csak a régi csapat, hanem az újak Arzenál, Hirtenberger, Patria és RM Hungary is ott van. Akár közösen a régiekkel.Ez valamibalos szervezet?
Korábbi műsoraik és meghívottaik alapján igen.
Azt a Nyírségbe már elígérték.Radarok?
Akkor ez valami új lesz! De mi?Azt a Nyírségbe már elígérték.
Ha jól értem valószínűleg nem új cég, hanem helyeiket vonnának be, fejlesztenének fel hadiipari beszállítónak.BOON - Kapcsolódási esély a hazai hadiiparhoz
Újabb fejezetéhez érkezett a védelemipari fejlesztés Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.boon.hu