Rába: járműalváz és fémszerkezet gyártás (térképes ábrán ez van)A Rábához mi van írva ?
![]()
![]()
![]()
Katonai járművek modernizációja - A modernizált német hadfelszerelés exportja
En ertek nemetul de errol tudunk valamit bovebben?Katonai járművek modernizációja - A modernizált német hadfelszerelés exportja
A Rábához mi van írva ?
![]()
![]()
![]()
Komplett alvás és nehéz és nehéz járművek gyártásaKatonai járművek modernizációja - A modernizált német hadfelszerelés exportja
Szóval nem is szuszókálás, hanem komplett alvás, alvajárva jobban megy a járműgyártás?Komplett alvás és nehéz és nehéz járművek gyártása
Nem tudom ez mikori dia?Szóval nem is szuszókálás, hanem komplett alvás, alvajárva jobban megy a járműgyártás?
2023.03.22-én volt ez az előadás.Nem tudom ez mikori dia?
Hányadik percnél van ?Az Ökosystem, Joint Ventures diát is be tudná tenni valaki képként?
A komplett alvás idézet az ön hozzászólásából, feltételezem alváz akart lenni az alvás, de nem tudtam ellenálni a kísértésnek, hogy eleresszem ezt a humorosnak szánt megjegyzésemet.Nem tudom ez mikori dia?
Bocsi, alvás után most keltem meg nem hat a KávéA komplett alvás idézet az ön hozzászólásából, feltételezem alváz akart lenni az alvás, de nem tudtam ellenálni a kísértésnek, hogy eleresszem ezt a humorosnak szánt megjegyzésemet.

9projektbol meg 6 van előkészület alatt….nem sietnek2023.03.22-én volt ez az előadás.

14:10 és 24:11.Hányadik percnél van ?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..