Ó, én SPAR-ba csak adott termékért megyek be, de a napit inkább a Lidl-ben tolom, mert alsó hangon 20-30%-akl olcsóbb. Persze választék minősége trágya azon területeken, amiért a SPAR-ba megyek. De az korábban nem luxus termékek esetén kb. olyan érzése van az embernek, hogy drog már olcsóbb...
- Csak a SPAR-ban kapható görög joghurt, amikor elkezdtem venni úgy 3-4 éve 700 Ft táján volt. Ez most 1300. Még az év elején is 1000 alatt volt.
- A régen 330 táji műzli a 700 Ft táját verdesi.
- Normális lekvárt 3500 Ft/kg alatt nem kapni. Az alatt jam van, az nem lekvár...
- SPAR-ban a magyar tej 3 éve 280 volt. Ez most 575 egyes SPAR-okban. Hát nem is azt veszem már.
- A 3 éve 280-as májkrém most 525.
- A kedvenc francia mustárom ára DUPLÁJA annak, amibe 1,5 éve került.
És így tovább.
Egészen eszement árak vannak.
Azzal, hogy csak egyes dolgokat veszek és lentebb adom az igényeimet a kiadási oldal kb. tartva van.
Csak, ez azt jelenti, hogy bizony kurvára nem élünk olyan jól, mint eddig.
Hasonlóan nagy választék van a Corvin aljában levő nem is tudom milyen üzletben, tényleg minden is van.
Hát de olyan áron is...
Nem tudom mennyire jöttek rá erre az emberek, mert az utóbbi időben, amikor SPAR vagy Corvinba megyek be, fogalmazzunk úgy, hogy nem kell kerülgetni az embereket... A Lidl meg tömve van.