Ez önmagában nem jelent semmi katasztrofálisat. Ha és amíg van rá vevő.Oroszország ejti az USA valutáját, átváltott 100milliárd dollárt yuanba yenbe és euroba
https://www.rt.com/business/448441-russia-reserves-dollar-dump/
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez önmagában nem jelent semmi katasztrofálisat. Ha és amíg van rá vevő.Oroszország ejti az USA valutáját, átváltott 100milliárd dollárt yuanba yenbe és euroba
https://www.rt.com/business/448441-russia-reserves-dollar-dump/
Csak az emberek 90%-a pénzügyi analfabéta. Lássd csak a hitelfelvételeket.* Ezért lenne jó valami állami garanciás nyugdíjbiztosító.....ja várj ezt pont most csinálják meg..... Nem bízom rá a pénzem harmadik félre hamis haszon reményében....
Nem tudom, hogy mennyire pontos, minden esetre érdekes:
Nem tudom, hogy mennyire pontos, minden esetre érdekes:
Különös, az várná az ember, hogy Kína gazdaságát teljesen megtörik az ópiumháborúk, de nem, alig látszik a GDP-n. Ehhez majd a kommunizmus kell és a kulturális forradalom tébolya.
Ez a videó is érdekes, én például nem is tudtam, hogy sokáig az SZU a Nr.1. olajkitermelő volt:
Szerintem ez így, ebben a formában lehet, hogy látványos, de teljesen értelmetlen és értelmezhetetlen. Ha nem volt az adott időszakban ország, semmilyen formában (pl. Ukrajna, Románia, Pakisztán stb.) akkor miért kell úgy visszavetíteni, bűvölni, hogy a ma létező ország az adott korban...területre átszámolva stb... pláne, hogy szerintem valós adatokat nem lehet 100%-ot megközelítő biztonsággal szerezni.phaidros
Szerintem a jelenlegi államhatárokat vették alapul, és az azon belüli terület GDP-je szerepel a videóban.
Lásd. Ukrán-Orosz reláció, vagy India-Pakisztán.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/f...orszag-legnagyobb-betegsegere.333633.html?amp
"Egész Kelet-Közép-Európát sújtja a kivándorlás, a régió fiataljai a magasabb bérek reményében egyre nagyobb számban hagyják el otthonukat. Ez pedig egyre több országban okoz feszültségeket a munkaerőpiacon. A lengyelek és a horvátok most adócsökkentéssel próbálják otthon tartani a fiatalokat, a kísérlet tapasztalatait pedig Magyarországnak is érdemes lehet figyelni, hiszen minket is sújt a kivándorlás."