Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Itt lenne az ideje egy újabb üzemanyagár-stopnak!
Még párszor megmentenek akkor csődbe megyek!Új benzinárstop az asztalon, a kormány jövő héten tárgyal róla
Jövő héten ül össze a kormány, hogy döntsön az üzemanyagárak letöréséről, mivel régiós összehasonlításban felfelé lógnak ki a magyarországi benzin- és gázolajárak – ismertette Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter. A politikus elmondta, hogy egy új üzemanyagárstop sincs kizárva.www.portfolio.hu
“Jövő héten ül össze a kormány, hogy döntsön az üzemanyagárak letöréséről, mivel régiós összehasonlításban felfelé lógnak ki a magyarországi benzin- és gázolajárak – ismertette Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter. A politikus elmondta, hogy egy új üzemanyagárstop sincs kizárva.”
Új benzinárstop az asztalon, a kormány jövő héten tárgyal róla
Jövő héten ül össze a kormány, hogy döntsön az üzemanyagárak letöréséről, mivel régiós összehasonlításban felfelé lógnak ki a magyarországi benzin- és gázolajárak – ismertette Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter. A politikus elmondta, hogy egy új üzemanyagárstop sincs kizárva.www.portfolio.hu
“Jövő héten ül össze a kormány, hogy döntsön az üzemanyagárak letöréséről, mivel régiós összehasonlításban felfelé lógnak ki a magyarországi benzin- és gázolajárak – ismertette Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter. A politikus elmondta, hogy egy új üzemanyagárstop sincs kizárva.”
Majd lehet megint sorban állni, illetve kútról-kútra járni üzemanyagért.Új benzinárstop az asztalon, a kormány jövő héten tárgyal róla
Remelem igényelted a laktóz érzékenységedre az adó visszatérítést!Nekem egy étkezéshez kell 5 tabi.
Volt olyan is, de amennyire körülményes... amúgy amióta a cukrot rendbe tettem látványosan kevésbé vagyok érzékeny a tejre.Remelem igényelted a laktóz érzékenységedre az adó visszatérítést!
Desszertnek használod?Nekem egy étkezéshez kell 5 tabi.
Off topik jön de ez fontos mert mindenkinek jól jon a pénzVolt olyan is, de amennyire körülményes... amúgy amióta a cukrot rendbe tettem látványosan kevésbé vagyok érzékeny a tejre.
Az 5 fős családban van 3 gluténérzékeny, meg egy gerincferdüléses. Szerinted?Off topik jön de ez fontos mert mindenkinek jól jon a pénz
Na már ha végig járod az utat 5evnyit kapsz egyszerre vissza ami kollegám esetében volt 500ezer es onnantól évente egy ilyen 50-100kozottit
És itt megragadnam az alkalmat felhívni fórum társaim figyelmet az ilyenre bárkinek van bármi betegsége nézzen utána nem e kap utána adó vissza térítést nem hagyunk semmit az állam zsebébe ha az a tiedben is lehet!
On katonáknak rendszeresitenem az alap ellátmányt an a Kataflant láz csillapitot,szén tablettát egy normaflor és az ilyen laktóz tablettát mert nem hiszem h kapnak (remelem most ezután írja krisss hogy de kapnak) mert ha nem akkor ezt a katonának kell meg vennie
Az én fizetésem miatt nem kell aggódni, ha mi már nem kapunk akkor ország éhezikAz 5 fős családban van 3 gluténérzékeny, meg egy gerincferdüléses. Szerinted?
Lehet, hogy jövő hónap elején a te fizetésed jelentékeny része is inkább az én számlámon fog landolni!
Megjegyzem egy 40dkg-os Schar gluténmentes kenyér olyan 900-1300Ft között van. A heti bevásárlás alkalmával 8-9db ugrik a kosárba. A gluténmentes generál liszt kilóját 1200-1500 között szoktam venni.
Hja, nem panaszkodás miatt írtam, csak hogy jelezzem indokolt lehet a tartósan betegek támogatása.Az én fizetésem miatt nem kell aggódni, ha mi már nem kapunk akkor ország éhezik
ja okesHja, nem panaszkodás miatt írtam, csak hogy jelezzem indokolt lehet a tartósan betegek támogatása.
Megjegyzem ez ügyben az ígény és támogatasi hajlandóság is találkozik.
Emelt családi pótlék, a gyerek (ha ö az érintett) 10 éves koráig GYES, emelt családi adókedvezmény, extra szabadság, utazási kedvezmény, étkezési kedvezmények, miegymás...
Ezeket meg csak azért írtam le, hogy tippeket adjak másnak is, hogy mivel csökkentsék a honvédelemre fordítható költségvetési forrásokat....
Én egyszer próbáltam, de elengedtem. Macera.Volt olyan is, de amennyire körülményes...
Így van.Én egyszer próbáltam, de elengedtem. Macera.
Nem nyert
Azóta nálunk volt 41 HUF adóemelés, de ha máshol egy fillér adót sem emeltek volna, akkor is a régióban a negyedik legmagasabb az adóterhelés, az középmezőny. De gyanítom máshol is volt emelés.