Indulatos hozzászólásodból most csak erre az egy szösszenetre reagálnék:
Annál a gyermeknél, amelyik ilyenre vetemedik, hát ott egészen biztosan felmerülnek igen komoly nevelési hiányosságok a szülő részéről! Aki nem neveli normálissá a gyerekét, az ne csodálkozzon, ha bűnöző lesz belőle!
Ezekről a mondataidról eszembe jutott az az eset, amikor egy anyuka nekem panaszolta, hogy milyen gonosz volt az az ember, aki felnyomta a drogtermesztő fiacskáját a rendőrségen. Érted, nem a fia volt gonosz, hogy rohadt bűnözői sorsot választott, nem az anyuka cseszett el valamit a fiacskája nevelésében, hanem a törvénytisztelő állampolgár volt a gonosz, mert felnyomta a fiacskáját, az meg egy cellába került a gyilkosokkal, és kapta a brokit a seggébe. És ezen meglepődött a belpesti libsi fiúcska, hogy bizony a börtönben hozzá hasonló bűnözők vannak, meg farkastörvények!
És igen, sajnos nyilván nem keresztényi nevelést kaptak ezek az emberek, mert ha mindenki azt kapna ebben az országban, akkor tizedennyien sem lennének a sitteken.
Nyilván nem.
De nem tudom mikor romlott 10%-ot, mert az elmúlt 1 hónapban 1.16% a romlás az én grafikonom szerint.
Az ilyen bemondásokkal saját magatoknak (értsd a többi mindenszaristának) generáljátok a hisztit...